Fenerbahçe efsanesinden sürpriz var: 'Sadettin Saran'la görüşebilirim'

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde sezona kötü bir başlangıç yaptı. Sarı-lacivertlilerin deplasmanda Dinamo Zagreb'e 3-1 mağlup olduğu mücadeleyi Semih Şentürk yorumladı.

GİRİŞ 25.09.2025 10:47 GÜNCELLEME 25.09.2025 10:47
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin Dinamo Zagreb'e 3-1 mağlup olduğu karşılaşmayı Semih Şentürk, sporON YouTube kanalında değerlendirdi. Şentürk'ün açıklamaları şöyle:

"Takımın dengesiyle bu kadar oynanmaz. Ne sistemle çıkarsan çık. Oyunculara da geleceğim... Fenerbahçe'de Mourinho'dan sonra bir değişim olması gerektiğini düşünüyorduk. Tedesco ile ilgili soru işaretleri vardı."

Semih Şentürk bir programda yayın yaparken.

"Ben bunu zaten başkanla da (Sadettin Saran) görüşürüm, önümüzdeki haftalarda başkanla da görüşebilirim. Bir Fenerbahçeli olarak elimizden ne geliyorsa yardımcı oluruz. Ben bu hocayla devam edeceğini zannetmiyorum."

"Bir şekilde devam ederse, oyuncular da tepki göstermezse... İçeride savaş veren oyuncu yok ya! İsyan eden oyuncu yok. Bu şekilde devam ederse ligden de koparız Avrupa Ligi'nden de ilk turda eleniriz."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, Maksimir Stadyumu'nda oynanan Dinamo Zagreb maçında saha kenarından oyuncularına seslenirken, 24 Eylül 2025

Ramazan Dengiz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 11
  • Hakan 1 saat önce Şikayet Et
    50 yıllık Fenerbahçeliyim. Ali Koç yüzünden Fenerbahçeliliğimi dondurmuştum. Gitti, dün akşam maçı izledim. Ben hayatımda böyle berbat futbol oynayan takım görmedim. Takımda kondisyon yok, koşan, pres yapan, basan, dikine top süren yok. Hep yana ve geriye top oynuyorlar, adamlar topu kaptıkları gibi kontra atakla sahamızdalar. Yardım eden yok. Archie Brown her topu kaybetti gitmeli...
    Cevapla
  • unsal.. 1 saat önce Şikayet Et
    dün gellen hocayı bügün kovun gitsin. başka bildiğiniz bir şey yok. Sen neydin ki kime akıl vereceksin.
    Cevapla
  • İbrahim Adem 1 saat önce Şikayet Et
    Bitikler efsane üretemez, bitirir!FB önünde tek seçenek var Kadroyu Aykut Hocaya teslim etmek!Taraftarın da önünde tek seçenek var o da 3 Temmuz sonrasında transfer yapılamayan kadrolarla dahi sisteme kafa tutan Aykut hocayı desteklemek!Alex olayı da dahil YAPI nın fitenesiyle oluşturulmuş bir hareketti!Son darbeyi vurmak adına!Suç hocaya kaldı!
    Cevapla
  • Tatar 1 saat önce Şikayet Et
    Ne bekliyorsun saran efendi Ali koç senin başarılı olmanı istermi gönder bu todosco yu ne bekliyorsun
    Cevapla
  • Antalyalı 1 saat önce Şikayet Et
    "Böyle oynayacaksanız ben gidiyorum, ne haliniz varsa görün." der gibi fotoğraf, ceketini de almış gidiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle