Sadettin Saran: "Bugün için 'bayram' diyorum"

Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Sadettin Saran, kulübün olağanüstü seçimli genel kuruluna ilişkin açıklamada bulundu.

GİRİŞ 21.09.2025 12:32 GÜNCELLEME 21.09.2025 12:55
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Chobani Stadı ile bitişik parselde bulunan eski Kenan Evren Lisesi arsasında gerçekleştirilen genel kurulda basın mensuplarına açıklamada bulunan Saran, şunları kaydetti:

"Hepinize teşekkür ederim. Bugün Fenerbahçe'nin bayramı. Fenerbahçe için buradayız. Ne Ali Bey (Koç) için ne benim için. Önemli olan katılımın çok olması. Gösterelim kendi ihtişamımızı. Sadece kendimize değil dışarıya da gösterelim. O yüzden ben bugün için bayram diyorum. İnşallah değişimin ilk günü olacak. Söylentilere inanmayıp, bu bel altı vuruşlara inanmayıp bana teveccüh gösteren herkese teşekkür ederim. Sizlere de teşekkür ederim iyi ki varsınız."

KAYNAK: AA
Ramazan Dengiz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 8
  • Taraftar 1 ay önce Şikayet Et
    Ali koç u arayacaksınız ama adam kendi bankasından kulübe yaptığı yardımı kime yapmıştır biraz ahde vefa
    Cevapla
  • ali 1 ay önce Şikayet Et
    Ne biçim klüpsünüz. Koçu indirmek isteyip imza toparlayan adam piyasada yok onun arkasındaki aziz hiç yok. Bu neyin seçimi. Sirkmisiniz nesiniz.
    Cevapla
  • Ali Can 1 ay önce Şikayet Et
    biri bahisci biri gezici
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Alikoyu bırakmayız
    Cevapla
  • abdulkadir 1 ay önce Şikayet Et
    Ali koç en az 5-6 bin fark atar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle