Ali Koç MHK'yı hedef aldı! 'Kendi rızanızla bırakın, sonu tatsız olacak'
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Fenerbahçe İçin Güç Birliği" etkinliğinde MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'yu hedef aldı. Koç, "Sayın MHK Başkanı kendi rızanızla görevi bırakın, sonu tatsız olacak!" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Dereağzı Tesisleri'ndeki "Fenerbahçe İçin Güç Birliği" etkinliğinde konuştu. Koç, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'yu hedef aldı.
"PİYASAYA TİYATRO SÜRÜYORLAR"
"Fenerbahçe'yi şampiyon yapmamak için futbolun içine ettiniz, bitirdiniz, mahvettiniz! Bütün standartları alt üst ettiniz!" diyen Ali Koç, "Fenerbahçe'ye kayrılıyor diye piyasaya tiyatrolar sürülüyor! Ne hikmetse bu sene olmadı! 99 puan, 99 gol, kayrılan takım şampiyon olamıyor! Böyle bir çelişkinin içindeyiz! Şimdi birbirimize kenetlenmenin tam zamanı çünkü bu camianın önünde hiçbir haksızlık duramaz!" dedi.
"KENDİ RIZANIZLA BIRAKIN SONU TATSIZ OLACAK"
MHK'yı hedef alan Ali Koç, "Futbolda şampiyon yapamadınız diyenler ve üzerimize gelenler var ama kongre üyelerimiz, bazı şampiyonlukların çalındığını biliyor ve büyük resmi gayet iyi okuyorlar. İnşallah bir dönem daha birlikte oluruz. Olamazsak da dışarıdan destek oluruz. Bir tane Fenerbahçe var. Fenerbahçe, güçleniyor. Fenerbahçe, atılım dönemine giriyor. Bir de bu sene futbolda verdiğimiz şampiyon sözünü tuttuk mu bizi kimler tutabiliyor! Alanya maçına gönderilen hakemler, bizim seçimimize manipülasyon yapmıştır. Fenerbahçe, sadece bir spor kulübü değildir! Fenerbahçe; direniş, duruş, karakter, inançtır. Bunu da yaşayarak öğrenecekler. Bir kez daha çağrı yapıyorum. Sayın MHK Başkanı kendi rızanızla görevi bırakın, sonu tatsız olacak!" ifadelerini kullandı.
-
Samses 1 ay önce Şikayet EtSen onları destekleyen değil misin, Mehmet ekşi tff başkanı iken gitsin diyen ali koç, neden tff başkanına ses edemiyor, nedan acaba, tff yi mhk başkanı mı yönetiyor, bu ne çelişki ve yalan dolan işiBeğen Toplam 1 beğeni
-
alper 1 ay önce Şikayet Ettrabzonun hakkı olan 3 puan gidince çok mutluydunBeğen
-
Oflu 1 ay önce Şikayet EtBu geçen hafta Trabzon maçından sonra neden bu kadar yırtınmadı hakemleri etki altında tutmaya çalışıyor Ligi'n başında sezona havlu atmamak için erkenden gardını alıyor nedense Trabzonlu ve Trabzonspor başkanlığını yapmış federasyon başkanı olan zattan tık yok bakalım hangi maç için Ali Koç yabancı hakem isteyecekBeğen Toplam 1 beğeni
-
Taraftar 1 ay önce Şikayet EtHayırdır bu cüret yoksa kulüp başkanı değil de kanun koyucu,musunuz....!Beğen
-
Ali 1 ay önce Şikayet EtŞike sezonunda ne hikmetse hemen şampiyonlar ligi sponsoru koç holding oldu.Beğen