Ederson imzayı attı: 'Bu kulübü zirveye ulaştıracağız'

Fenerbahçe'nin yeni file bekçisi Ederson, kulübün tesislerinde düzenlenen törende imza atarak Sarı-Lacivertli formayı ilk kez sırtına geçirdi.

Ederson imzayı attı: 'Bu kulübü zirveye ulaştıracağız'
Ederson imzayı attı: 'Bu kulübü zirveye ulaştıracağız'
GİRİŞ 02.09.2025 16:56 GÜNCELLEME 02.09.2025 16:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Manchester City'in Brezilyalı kalecisi Ederson'u kadrosuna kattı.

Saatler önce yapılan bir duyuruda, İngiltere Premier Lig ekibiyle anlaşmaya varıldığı bildirilmişti.

Bu açıklamadan saatler sonra Ederson'un kulüp tesislerine geldiği ve mukaveleyi imzaladığı görüldü.

Törende Fenerbahçe Futbol Direktörü Devin Özek de vardı:

“Çok mutluyuz. Ederson benim için dünyada en iyi 5 kaleciden biri. Tüm dünyada gündem olan bir transfer. İnşallah beraber başarılı olacağız.”

Ederson ise, "çok mutlu olduğunu" vurgulayarak "şampiyonluk yaşamak istediğini" sözlerine ekledi:

“Öncelikle çok ama çok mutlu olduğumu söylemeliyim. Benim için yeni ve önemli bir meydan okuma olacak. Kulübüm ve kendim için güzel şeyler yaşayacağımıza inanıyorum. Burada olduğum her anın tadını çıkaracağım. Gerçekten burada olduğum için çok mutluyum. Amacım şampiyonluklar kazanıp, takımıma katkı sağlamak olacak. Görüşmeler açıkçası benim için inanılmazdı. Gerek görüşmeler, gerekse bana sunulan proje oldukça etkileyiciydi. Burada çok önemli, çok büyük oyuncular var. Aynı zamanda uzun zamandır tanıdığım arkadaşlarım var. Hem onlarla buluşmak hem de beraber sahada mücadele etmek için sabırsızlanıyorum. Hep beraber çok çalışıp bu kulübü zirveye ulaştıracağız. Taraftarlarımıza mesajım, hep bizlerle olsunlar, bizlere her zaman destek olsunlar. Onların desteğiyle iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Ben de takım arkadaşlarım ile birlikte çok çalışıp onların desteğine en iyi şekilde karşılık vereceğim ve kulübümüzü şampiyonluğa taşıyacağız. ”

KAYNAK: HABER7
Ramazan Dengiz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 5
  • Kılıçtaroğlu 52 dakika önce Şikayet Et
    Armadaki yıldızlar bile çakma
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Bakalim 3 hafta dayanabilecekmisin
    Cevapla
  • Barbaros 4 saat önce Şikayet Et
    He He buda yalaka numarasi bile 31 bu para nelere kadir bunlarin hepsi insanlik dersi almamiş mahluklar.
    Cevapla
  • Çapulcu SavarZade 6 saat önce Şikayet Et
    sen neysun da ne ederson !
    Cevapla
  • babicik 6 saat önce Şikayet Et
    Ne projesi acaba 12. sene şampiyon olamamak mı
    Cevapla