Kerem Aktürkoğlu transferinde büyük kriz: Son dakikada işin rengi değişti

Fenerbahçe'nin Kerem Aktürkoğlu transferi için 25 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardığı belirtiliyordu. Transferin gerçekleşmesi için rövanş maçının bitmesi beklenirken son dakika bir pürüz çıktığı öne sürüldü.

GİRİŞ 23.08.2025 18:51 GÜNCELLEME 23.08.2025 19:56
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu transferi yılan hikayesine döndü. Benfica ile anlaştığı iddia edilen sarı-lacivertlilerin son talebinin reddedildiği aktarıldı.

Sözcü'de yer alan habere göre, Fenerbahçe, 2.5 milyon eurosu bonuslar olmak üzere 25 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Benfica ile anlaştı.

Ancak Fenerbahçe'nin ödemeyi taksitle yapmak istemesi sonrası görüşmelerde yine kriz çıktığı belirtildi.

Benfica'nın en fazla 2 taksiti kabul edeceği ve daha fazlasına onay vermeyeceği aktarıldı.

Sarı-lacivertliler ile Portekiz ekibi arasında görüşmeler devam ederken, Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçının ardından anlaşmanın sağlanması bekleniyor.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 23
  • Gs77 1 saat önce Şikayet Et
    Ha ha ha
    Cevapla
  • çağrıbey 1 saat önce Şikayet Et
    bir tiyatro yada fırıldak dönüyor gibi Allah hayır etsin benfika kerem fenerbahce şeytan üçgeni oldular
    Cevapla
  • selim 1 saat önce Şikayet Et
    keremi almayacaklar, çünkü inanan ve Filistine destek veren biri
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    hemen vaz gecilsin. 25 e alıp kaça satican batirdilar kulupleri yazık günah.
    Cevapla
  • Ilker 2 saat önce Şikayet Et
    Ali Koç dünyanın en iyi futbolcularından oluşan takım kursa, yine şampiyon olamaz. En basiti, Gezi olaylarına verdiğiniz destekten dolayı bu milletin ahı var sizde. TÜSİAD malum. Maalesef.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle