Süper Lig devinden flaş talep! İlk hafta maçı ertelenebilir

Fenerbahçe'nin, Feyenoord deplasmanından 3 gün sonra oynayacağı Alanyaspor maçının ertelenmesi için TFF'ye resmi başvuruda bulunacağı iddia edildi.

GİRİŞ 28.07.2025 18:59 GÜNCELLEME 28.07.2025 19:36
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe, 6 Ağustos Çarşamba günü Hollanda'da Feyenoord ile deplasmanda karşılaşacak. Sarı-lacivertli ekip, Feyenoord maçının ardından 9 Ağustos Cumartesi günü Süper Lig'in 1. hafta maçında Alanyaspor'u konuk edecek.

FENERBAHÇE ERTELEME İSTEYECEK

Fenerbahçe'nin, Alanyaspor maçının başka bir tarihe ertelenmesi için başvuru yapacağı iddia edildi.

Sarı-lacivertli ekip, 12 Ağustos'ta Feyenoord ile kendi sahasında karşılaşacak.

 

Ahmet Polat Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da mesleki hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR 84
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Fener erken başladı.
    Cevapla
  • arıf 1 ay önce Şikayet Et
    ulan arkadaş dk bir gol bir fener bu atar valla
    Cevapla
  • fikri 1 ay önce Şikayet Et
    Mourinho bence sen feyenoord maçlarını ertelet bu iki maç daha zor.senin avrupada lobin güçlü hazır 26 mıydı kupan da varken fırsatı kaçırma.
    Cevapla
  • arıf 1 ay önce Şikayet Et
    madem öyle neden hazırlık maçı oynadınız onları da erteleseydiniz
    Cevapla
  • arıf 1 ay önce Şikayet Et
    utanın be olum bir maç oynayın da isteme yüzünüz olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle