Fenerbahçe'den teslim edilen imzalar hakkında açıklama
Fenerbahçe Kulübü, teslim edilen 9 bin 684 imzanın gerekli kontrollerin ardından sicil kuruluna teslim edileceğini duyurdu.

Fenerbahçe Kulübü, teslim edilen 9 bin 684 imzanın gerekli kontrollerin ardından sicil kuruluna teslim edileceğini duyurdu.
Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreterliği tarafından görevlendirilen komisyonumuz, Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’ndan 03.07.2025 tarihinde toplam 9.684 beyannameyi ıslak imzalı olup olmadığı, geçerli noter tasdikine sahip olup olmadığı, imza sahibinin kanun ve tüzüğün öngördüğü yazılı şartları taşıyıp taşımadığı ve benzeri şekli ve hukuki herhangi bir kontrol yapılmaksızın tutanak eşliğinde teslim almıştır. Teslim alınan beyannamelerin tasnif ve evrak kayıt defterlerine kayıt edilme aşamasına geçilecektir. Daha önce yaptığımız açıklamalar çerçevesinde kayıt altına alınan beyannameler gerekli kontrollerin yapılabilmesi adına sicil kuruluna teslim edilecektir” ifadelerine yer verildi.
-
Misafir 3 ay önce Şikayet EtSiz bu cin aliyi asla fb den asla kovamazsinizBeğen
-
metin 3 ay önce Şikayet EtBugüne kadar kulübe verdiği hizmetler için teşeklürler Ali Koç artık yeni başkan yeni bir heyecan için yola çıkma vakti.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Yunus Akkün 3 ay önce Şikayet EtBaşkanım sen bilirsin işini geçersiz imzalar diye açıklama yap konu kapansın gözünü seveyim seni bırakmayızBeğen Toplam 2 beğeni