Volkan Demirel, 'Kadıköy Boğası' ile konuştu: 'Fenerbahçe'ye hoca olarak geleceğim'
Demirel, araç halinde seyahat ederken kendisini görüntülü arayan 'Kadıköy Boğası' mahlaslı Mustafa Başaran'a, "Fenerbahçe'ye hoca olarak geleceğini" açıkladı.
Fenerbahçe'de, Jose Mourinho ile bir yıl daha yola devam edileceği yönündeki haberlere karşın, Volkan Demirel'in takıma "hoca olarak" döneceği konuşuluyordu.
Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Tümer Metin, önceki açıklamalarında Volkan Demirel'in "Fenerbahçe'de özlem duyulan ruhu getirebilecek isim olacağını" belirtmişti.
Demirel ise önceki gün "Kadıköy Boğası" lakaplı Mustafa Başaran'a konuştu.
Başaran önceki gün fotoğraf sanatçısı Ediz Özcan ile birlikteydi. Özcan, gözlerinden sorun yaşayan Başaran'ın tedavi masraflarını üstlendiği bir video hazırladı.
"HOCA OLARAK GELECEĞİM"
Bu videoda, Fenerbahçe'nin eski kalecilerinden Volkan Demirel'i de görüntülü aradılar.
Başaran, Demirel'e, "Volkan abi sen niye bizi bıraktın gittin?" diye soruyor. Demirel de "Geleceğim geleceğim" diyor. Başaran, "Kaleciliği bıraktın ama" şeklinde konuşunca Demirel, "Hoca olarak geleceğim" cevabını veriyor. Devamında Başaran'a "Mourinho kalsın mı istiyorsun?" şeklinde konuşuyor.
-
DATÇALI 1 saat önce Şikayet EtNe kadar boş laflar kendini kanıtlamış AYKUT KOCAMAN DURURKEN birileri sazan gibi atlıyor.Beğen
-
mehmet C. 2 saat önce Şikayet Etİki maçtan birinde kırmızı görür.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Ankaralı 2 saat önce Şikayet EtNasıl gönderildiğini unutma, böyle vefasız bit kulüp yokturBeğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 3 saat önce Şikayet Ethatayı küme düşürdünüz kendinizi hocamı zannediyorsunuz ancak yardımcı antrenör olursunuzBeğen Toplam 2 beğeni
-
Reeis 3 saat önce Şikayet EtKompleksli bir kişilik . Morinyonun yanında malzemeci olur sncakBeğen Toplam 4 beğeni