'Tazminatsız' gidebilir: Mourinho için devreye girdiler, son tarih 4 Haziran
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun sarı lacivertli takımdaki geleceğine dair çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz hafta yapılan Yüksek Divan Kurulu toplantısında gelecek sezon da teknik direktör Jose Mourinho ile devam etmek istediklerini açıklasa da Portekizli hoca için transfer iddiaları çıkmaya devam ediyor.
Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Portekiz Futbol Federasyonu Başkanı Pedro Proença, Portekiz Milli Takımı'nın başına Jose Mourinho'yu getirmek istiyor.
Haberde Portekiz'in 4 Haziran'da Almanya ile Uluslar Ligi yarı finali oynayacağı hatırlatıldı ve bu maçta teknik direktör Roberto Martinez'in başarısız olması halinde Başkan Proença'nın Mourinho'ya transfer teklifinde bulunacağı kaydedildi.
Portekiz futbolunda taşları yerinden oynatacak bu gelişme için federasyonun şimdiden Jose Mourinho cephesiyle temas kurmaya başladığı ileri sürüldü.
Tazminatsız gidebilir
Bu planın önündeki engel olarak Mourinho'nun, Fenerbahçe ile kontratı görülürken sarı-lacivertlilerin kararına göre de sezon sonunda ayrılık ihtimali gündeme gelebilir.
Fenerbahçe'nin onay vermesi durumunda Mourinho'nun tazminatından feragat etmesi bekleniyor.
-
1126 6 saat önce Şikayet Etmourinho nun kalması daha uygun. koçun gitmesi gerekiyor 7 senedir bu işi kıvıramadı suç koçta.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Fenerli 6 saat önce Şikayet EtTazminatını versin istedigi yere gitsinBeğen
-
Muammer 6 saat önce Şikayet EtAbooo,FB şampiyon olmaya niyetlenmiş.Ali efendi de giderse diye som ağızlılık yapmamayım,bakarsın duyar sonrada uygularlarsa bizim için iyi olmaz.Ali Bey Baskan Trabzonspor ŞAMPİYON .GS nasıl olsa şampiyon oluyor, azıcıkda biz olalım.FB mi,onlar sabır küpü Maşaallah biraz daha beklerler yahu.Beğen
-
Misafir 7 saat önce Şikayet EtBu kibirli kendini bilmesi hala bu ülke sınırları içinde tutanlar utansın. beceriksiz yönetim gönderin acilennnBeğen Toplam 1 beğeni
-
GALATALI 7 saat önce Şikayet EtFblilerin dua ettiklerini duyar gibiyim :-DBeğen