Tamam mı devam mı? Edin Dzeko için sözleşme kararı
Fenerbahçe yönetiminde, sezon sonu ayrılması beklenen Edin Dzeko için "Bir yıl daha kalmalı" yorumları yapıldığı ileri sürüldü.
Fenerbahçe'nin gelecek ay 39 yaşına girecek olan golcüsü Edin Dzeko, sarı lacivertli takımda attığı gollerle adından söz ettirmeye devam ediyor.
Dzeko, Fenerbahçe'yi sırtlıyor
Dzeko, 2-0 geriye düşülen Rize karşılaşmasını 2-2'ye getiren golleri atarken bu sezon ligde 21 maçta 12 gol-2 asiste ulaştı. 33 resmi maçta ise 18 gol-5 asistle 23 gole katkı sağladı.
Yönetim bir yıl daha kalmasını istiyor
Sabah Gazetesi'nin haberine göre; 30 Haziran 2025'e kadar sözleşmesi olmasına rağmen sezon başında gönderilmesi gündeme gelen tecrübeli yıldız için sadece taraftarlar değil yönetim içinden isimler de 'Bir yıl daha kalmalı' yorumları yapılmaya başlandı.
"Yaş sayıdan ibarettir" açıklamasıyla kendisini iyi hissettiğini belirten futbolcu, teknik direktör Mourinho'nun da en beğendiği isim.
-
Hasan Yılmaz 48 dakika önce Şikayet Et1 yıl daha kalsın inşallah.Beğen
-
İso 1 saat önce Şikayet EtYaşlı falan ama bence en başarılı futbolcu kalmalı hatta daha sonra teknik heyette görev verilmeliBeğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 1 saat önce Şikayet EtAllah sağlıklı yaşamak nasip eylesin 5 kmBeğen Toplam 2 beğeni