Jose Mourinho: Mutluyum ama daha fazla gol atmalıydık

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, 2-0 kazandıkları Bodrum FK maçının ardından "Daha fazla gol atmalıydık." diyerek takımını eleştirdi.

Jose Mourinho: Mutluyum ama daha fazla gol atmalıydık
Jose Mourinho: Mutluyum ama daha fazla gol atmalıydık
GİRİŞ 27.10.2024 21:33 GÜNCELLEME 27.10.2024 22:33

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, Bodrumspor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından açıklamalar yapan Jose Mourinho, takımını eleştirdi. 

Portekizli çalıştırıcı şu ifadeleri kullandı:

"DAHA FAZLA GOL ATMALIYDIK"

"Galibiyeti hak ettik. 4-5-6 gol olmalıydı, 2'de kalmamalıydık. Puanlar için mutluyum ama daha fazla gol atmalıydık. Günün sonunda 2 golle maçı bitirdik. Attığımız goller ürettiğimiz pozisyonlardan değildi. Oyun kurmada bütün takım iyi oynadı, o şekilde gol atmayı tercih ederdik. Şu izlenimi edindim bazı oyuncular oyunun böyle akmasından mutlu gibiydi ama önemli olan 3 puandı." 

"CENK SÜRE ALDIĞI İÇİN MUTLUYUM"

"Maçtan maça forvet tercihi değişir. Bugün 2 forvetle başladık. Tek santrforla oynadığımız maçlarda kenardan bir forvet oyuna soktuğumuz da diğeri oyuna giremiyor. Cenk  süre aldığı için mutluyum. Sıkı çalışıyor."

“Maçı ilk yarıda bitirebilirdik”

“Herkes oynamak istiyor. Yapmış oldukları antrenman performansı sonrası herkes oynamayı hak ediyor. Buna Samet, genç Yusuf ve Ertuğrul da dahil. Maalesef maçlara 11 kişi başlayabiliyorsunuz. Bugün de bazı değişiklikler yaptık. Bu hediye değildi. Bodrumu analiz ettik ve buna karar verdik. Manchester maçı sonrası verilere baktık. Sebastian ve Tadic’in inanılmaz çok fazla yükü vardı. Dolayısıyla taze oyuncuları oynatmak istedim” 

“Kaçırdığımız goller sonrası hayal kırıklığı yaşadım”

 “Fenerbahçe bugün hak eden taraftı. 3 puan aldığımız için mutluyum. Ama bu kadar baskıyla oynayıp kaçırdığımız goller sonrası hayal kırıklığı yaşadım. Maçı öldürebilme iç güdüsünün bizde eksik olduğunu düşünüyorum. Maçı ilk yarıda bitirebilirdik ama bitiremedik”

“(Derbi) Her sonuç bizler için iyi olacak”

 “Stadyuma gitmeyeceğim. Her sonuç bizler için iyi olacak. Fark etmiyor 3 sonuçtan hangisi alınırsa; biz 3 puanı aldık. Çok fazla pas hatası yaptığımızı düşünmüyorum. Bitirici bölgede paslarda hata yaptık. Çok fazla iyi şey de yapıyoruz. Bizler çok fazla negatife odaklanıyoruz. İlk antrenman gününde de oyuncularımızla analiz ediyoruz. Eğer isterseniz Whatsapp yoluyla video olarak size gönderebiliriz”

"Perşembe ve pazar oynamak kolay değil"

"Yorgunluk diye bir şey var. Sadece fiziksel olarak değil sinir sisteminizde hissettiğiniz yorgunluk daha yavaş düşünmeye itebiliyor. Yarın muhakkak daha az hata olacaktır. Biri 3, diğeri 4 gün dinlenme fırsatı bulacaklar. Hem perşembe hem pazar oynamak kolay değil. Bizim perşembe oynadığımız maç özel maçtı. Başka rakipler gibi kolay değildi"

AhmetPolat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - AhmetPolat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.