Rıdvan Dilmen'den Mourinho'ya olay çağrı: Hiçbir şansın yok

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United ile sahasında 1-1 berabere kaldığı maçı yorumladı. Dilmen ayrıca Mourinho'ya da çağrıda bulundu.

GİRİŞ 25.10.2024 09:27 GÜNCELLEME 25.10.2024 10:12
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Fenerbahçe, sahasında Manchester United ile 1-1 berabere kaldı.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, karşılaşmanın ardından sarı-lacivertlilere 1 puanı getiren golün sahibi Youssef En-Nesyri ile ilgili de dikkat çeken ifadeler kullandı.



"BUNDAN SONRA MOURİNHO KARAR VERECEK"


Rıdvan Dilmen'in HT Spor'daki açıklamaları şu şekilde:

"En Nesyri diye bir futbolcu almışsınız ve kulübe de demişsiniz ki, 'Ben kimseyi istemiyorum En-Nesyri'yi alın'

Fenerbahçe Spor Kulübü ciddi bir fedakarlık yapmış, neden? Elindeki golcü oyuncusunu göndermiş imza atmamış.

Ama düşünebiliyor musun oynamıyor. Şimdi güveni de kaybetmek üzere. O zaman da söylüyordum sürekli oynatması gerekiyor bu oyuncuyu. Hem oyuncuyu kaybedersin, takım da kaybetmiş olur.

Bundan sonra Jose Mourinho karar verecek.  Pazar günü Bodrum FK maçında hiçbir şansın yok En-Nesyri ile başlayacaksın. 'İyi ki de bize almışsın' diyecek taraftar. Başlamak zorunda. Neyin rotasyonunu yapacak?

En-Nesyri zaten etkili bir forvet. Sen zaten hepimizden iyi tanıyorsun ki Ali Koç'a 'Bu oyuncuyu istiyorum' dedin. O da milyonlarca euro verdi, geldi."

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • blnt 1 saat önce Şikayet Et
    suç teknik direktörde değil ki suç kibir abidesi dünyayı ben yarattım edasındaki gezici sever başkanda o başkan olduğu sürece bu takım şampiyon olmayı bırakın ikinci liğe düşerse kimse şaşırmasın
    Cevapla
  • abdulkadir i 2 saat önce Şikayet Et
    ali koç mu aldı ? morinho mu ? . zannetmiyorum ki morinho istesin ... suçu ona yedirmeye çalışıyorlar...
    Cevapla
  • İsmail 2 saat önce Şikayet Et
    Ben eleştiri ve yorumlara hayret ediyorum... Neden mi; FB 1-1 berabere kaldı karalar bağlanıyor, oyuncular-Teknik Heyet-Başkanlar eleştiriliyor... kaos olunca da içinden çıkmak için en nihayetin de spordur bunlara ne gerek var... GS sahasında 3-3 berabere kalıyor vay be elinden kaçırdı... falan filan... Bırakalım bunları her kişi kendi işine baksın Taraftar olunca Kulüplerimize İpotek k
    Cevapla
  • yunus 1967 3 saat önce Şikayet Et
    ÇAĞLAR büyük sorun,2,ligte bile zor oynar, o olmasa bu maçı alırdık.
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    Otuz milyon tazminatı var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle