Medina, Fenerbahçe için gemileri yaktı!

Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan Cristian Medina, sarı-lacivertli takıma imza atmak için kulübü Boca Juniors'a rest çekti.

GİRİŞ 24.10.2024 13:56 GÜNCELLEME 24.10.2024 14:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cristian Medina'nın ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer olup olmayacağı merak konusu olurken, 22 yaşındaki futbolcudan flaş bir hamle geldi.

BOCA'YA REST ÇEKTİ

ESPN Argentina'nın haberine göre; Medina, Arjantin Kupası'nda oynanan Boca Juniors-Gimnasia maçı öncesi teknik direktör Fernando Gago ile görüşerek Fenerbahçe'ye transferi netleşene kadar oynamak istemediğini söyledi.

Boca Juniors Teknik Direktörü Fernando Gago da Gimnasia maçı sonrası Cristian Medina'nın durumuyla ilgili konuştu.

"AYRILIP AYRILMAYACAĞINI GÖRECEĞİZ"

Gago, "Medina'nın durumu çok özel. Avrupa'ya gitmek istemesini anlıyorum. Formaya kendini adamış futbolcuları takıma alacağım. Kendisiyle konuştum, onu anlıyorum. Genç bir oyuncu ve kariyerinde ilerlemek istiyor ama nasıl gideceğini, ayrılıp ayrılmayacağını göreceğiz. Bu özel bir durum." ifadelerini kullandı.

Cristian Medina bu sezon Boca Juniors formasıyla 30 maça çıktı. Arjantinli orta saha oyuncusu, 3 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi. Medina'nın kulübüyle olan sözleşmesi 31 Aralık 2027'ye kadar devam ediyor. 22 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeriyse 13 milyon Euro.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Recep 1 saat önce Şikayet Et
    Bu sezon Fenerbahçeye transfer edilen futbolcular ne verdilerinde bu gelecek olan futbolcu ne verecek koskoca Fenerbahçeye futbolcuların dinleme tesisi oldu
    Cevapla
  • Gfb 2 saat önce Şikayet Et
    Yarın bizede rest çeker
    Cevapla
  • İSMAİLLLLL 3 saat önce Şikayet Et
    22 yaşındaki ÇOCUK koca feneri BATAKLIKTAN kurtaracak. Hadi bakalım görelim.
    Cevapla