Sebastian Szymanski'den eleştirilere yanıt: Umrumda değil

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski, son maçlarda skora katkı yapamadığı için dışarıdan gelen eleştiriler hakkında yorum yaptı.

Sebastian Szymanski'den eleştirilere yanıt: Umrumda değil
Sebastian Szymanski'den eleştirilere yanıt: Umrumda değil
GİRİŞ 23.10.2024 15:46 GÜNCELLEME 23.10.2024 15:46

Fenerbahçe'nin Polonyalı orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski, UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United ile oynayacakları maç öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Manchester United'ı yenmek istedikleri söyleyen Szymanski, son maçlarda skora katkı yapamadığı için dışarıdan gelen eleştirileri umursamadığını ifade etti.

"GOL ANLAMINDA ŞANSSIZLIK YAŞIYORUM"

Sebastian Szymanski'nin açıklamaları şu şekilde:

"Fenerbahçe olarak motivasyonumuz her maç olduğu gibi aynı. Samsun'da beraberlik bizi üzdü ama Manchester United'ı yenmek istiyoruz. Bakalım o beraberlik sonrası nasıl bir cevap vereceğiz. Ben sahada iyi bir performans vereceğimize eminim. Geçen sezon başında gol ve asist anlamında harikaydım. Şu anda milli takımda da bunlara devam ediyorum. Aynı şekilde devam ediyorum ama gol anlamında şanssızlık yaşıyorum. Etrafımdaki insanlar performansımdan memnun olsun yeter, dışarıdakilerin ne dediği umrumda değil.

Türkiye'deki zeminler hakkında konuşmak istemiyorum. Her zeminde oynamak zorunda kalabiliyorsunuz. Jayden Oosterwolde'nin sakatlığı için üzgünüm ama sonuna kadar destek olacağız."

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.