Fenerbahçe'ye dönme ihtimali var mı? Aykut Kocaman açıkladı

Fenerbahçe'nin efsane ismi Aykut Kocaman, "Fenerbahçe de Galatasaray da Beşiktaş da çok önemli yerler. Bu kulüplerde ihtiyaç olduğu zaman 'Gel' deniyorsa birisine, o gider." sözleriyle yanıtladı.

Fenerbahçe'ye dönme ihtimali var mı? Aykut Kocaman açıkladı
Fenerbahçe'ye dönme ihtimali var mı? Aykut Kocaman açıkladı
GİRİŞ 22.10.2024 22:07 GÜNCELLEME 22.10.2024 22:07
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü ve futbolcusu Aykut Kocaman, sarı lacivertli takıma dönme ihtimaliyle ilgili çarpıcı sözler sarf etti.

HT Spor'da yayınlanan "Çerçeve" programına konuk olan Kocaman, "Kırmızı çizgileriniz var ama Fenerbahçe'den telefon geldi mi bu çizgilerin esneyebildiğini birçok kez gördüm. Fenerbahçe'den gelen telefon size ne hissettiriyor?" sorusunu şu sözlerle yanıtladı:

"Gel deniyorsa birisine, o gider"

"Burası Türkiye... Bu kulüpler de çok önemli firmalar. İnanılmaz güçleri olan, içinden çıkan insanları çok önemli yerlere taşımış yerler. Fenerbahçe de Galatasaray da Beşiktaş da çok önemli yerler. Bu kulüplerde ihtiyaç olduğu zaman 'Gel' deniyorsa birisine, o gider. Bunun başka bir şeyi olmaz."

"Naçizane benim duygum bu"

"Burada hissedilen duygu da; eğer bir yardıma ihtiyaç varsa yapabilmek için herkes, Galatasaraylısı da Beşiktaşlısı da yapabileceği her şeyi sonuna kadar yapar diye düşünüyorum. Naçizane benim duygum bu."

"Kastedene karşı büyük bir güç gösterisi yaptı"

Aykut Kocaman, sarı lacivertli camiada 3 Temmuz süreci ve sonrasında yaşananlarla ilgili ise çok konuşulacak tespitlere imza attı ve şunları söyledi:

"3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe camiası, kastedene karşı büyük bir güç gösterisi yaptı. O dönemdeki gidişatı çeviren bir tutum aldı. 3 Temmuz'un arkasında gelen süreçte bir güç kazandı diyorum ancak ondan sonraki süreçte aslında bu güç strateji değiştirdi. Çok net gözüküyor. Değişen strateji şuydu; 'Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan dinamikleri birbirine kırdırılmaya geçildi.' O yapı aslında bu hamlesi ile istediğini elde etmeye doğru yol alıyor diye gözüküyor."

"Benim ismim geçmedi"

Kocaman, geçmişte Fenerbahçe'deki hoca arayışlarında birçok teknik direktörün gündeme geldiğini ancak sadece kendisinin adının anılmadığını belirterek, "Ben 6 sene ayrıydım Fenerbahçe'den. Ayrıldıktan sonra 6 sene içinde çok teknik direktör krizi oldu. Olmalıydım demiyorum. Dünyanın her tarafından teknik direktör arandı, bir tek seçenek olarak benim ismim geçmedi. Tekrar söylüyorum benim bir beklentim yok ama bir durumu anlatmaya çalışıyorum. 'Neden ben değilim?' sorusu değil. Bunu sorma hakkım yok. Bunun yanıtını o günkü yönetenler verirler. Ben olmak zorunda değilim ama bu CV ile seçeneklerden biri olamıyorsam bu bir durumdur." ifadelerini kullandı.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • camoga 1 saat önce Şikayet Et
    Aykut hoca ülkenin yuzakidir . değeri birgun bilinir. yönetimin çağırmaya yüzü yok ... başka bir zamana inşallah .. hocaya selam olsun..seviyoruz ..
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    sakarya yi calistir sen antronerüm diye geciniyorsunuz
    Cevapla
  • h.yedipınar 2 saat önce Şikayet Et
    senin vebalin ali koç u iflah etmiyor KOCAMAN Aykut
    Cevapla
  • Mustafa34 2 saat önce Şikayet Et
    İsmail Kartalın 2. ligde bile başarısı yok..!!! Bütün olayı 2 Portekizli hocanın hazır takımını alıp idare etmiştir.. yani Aykut hocadan başkası yalan
    Cevapla
  • kul 3 saat önce Şikayet Et
    Fenerbahçeyi günahım kadar sevmem ama bu beyefendi yerli ve milli Aykut kocamanı çok isterim sevinirim.nedir bu yabancı hayranlığı
    Cevapla