Herkes merak ediyordu! Mourinho'nun tazminatı belli oldu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun olası ayrılığı halinde sarı-lacivertli takımdan 30 milyon Euro tazminat alması bekleniyor.

GİRİŞ 22.10.2024 18:51 GÜNCELLEME 22.10.2024 19:07
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

Ortaya konan futbol ve alınan sonuçların ardından daha ekim ayında Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun geleceği tartışılma konusu oldu.

Mourinho'nun ayrılığı halinde ne kadar tazminat alacağı da hesaplanmaya başlandı.

Görev yaptığı takımlardan tazminat alarak ayrılan Mourinho, 85.5 milyon Sterlinlik (yaklaşık 3 milyar 814 milyon TL) bir servete ulaştı. 

Sabah'ın haberine göre Portekizli çalıştırıcının Fenerbahçe'den ayrılması halinde kazanacağı rakamın 30 milyon Euro (yaklaşık 1 milyar 115 milyon TL) olması bekleniyor.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 86
  • cocuk 20 dakika önce Şikayet Et
    Herif takimi ipotek etmis ...
    Cevapla
  • Bir vatandaş 20 dakika önce Şikayet Et
    Yıllarca Mourinho ya çalışır artik fb
    Cevapla
  • Alexde souza 22 dakika önce Şikayet Et
    Jose mourinho değil transfer yapamayan ali koç gitmeli sözünü yiyen başkan istemiyoruz ferdinin yerine sol beke oyuncu almadın sen oyna sol bekte sayın ali koç yada acun oynasın
    Cevapla
  • Cem 23 dakika önce Şikayet Et
    Yapmayin gunah
    Cevapla
  • Alexde souza 23 dakika önce Şikayet Et
    Defol git jose mourinho değil sen gideceksin sen stajyer bir başkansın acunla beraber sen gideceksin ali koç sen kendini ne sanıyorsun divan kurulu üyeleri imza toplayıp gönderin ali koçu daha neyi bekliyorsunuz rüya kadro sözünü tutmayan ali koç gitmeli bu kadar başarısız olduğumuz daha neyi bekliyorsunuz sayın üyeler küme düşmesini bekliyorsanız ayrı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle