Fenerbahçe'nin Medina teklifini açıkladılar

Fenerbahçe'nin, Boca Juniors forması giyen Cristian Medina'ya yaptığı teklif ortaya çıktı. Arjantinli oyuncunun, yeni sezonda Sarı-lacivert çubuklu formayı giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

Fenerbahçe'nin Medina teklifini açıkladılar
Fenerbahçe'nin Medina teklifini açıkladılar
GİRİŞ 22.10.2024 14:05 GÜNCELLEME 22.10.2024 14:09

Teknik Direktör Jose Mourinho, önderliğinde sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, Samsunspor maçında kaybedilen 2 puanın ardından zirvenin 8 puan gerisine düştü. Kadroyu güçlendirmek isteyen Sarı-lacivertliler, ara transfer döneminde orta sahaya hamle yapmak istiyor.

Fenerbahçe'nin, yaz transfer döneminden beri istediği Boca Juniors'un 22 yaşındaki orta sahası Cristian Medina'nın transferi için yeni teklif yaptığı öne sürüldü.

FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ

Arjantin basını; Fenerbahçe'nin, orta saha oyuncusu için Arjantin temsilcisine 10 milyon dolar bonservis + 5 milyon dolar bonus ve sonraki satıştan yüzde 20 pay teklif ettiğini yazdı.

FENERBAHÇE İLE ANLAŞTI İDDİASI

Haberlerde Fenerbahçe'nin Medina ile büyük oranda anlaştığı ve bu durumun transferin önünü açtığı vurgulandı. Arjantinli futbolcunun 2025 yılında Fenerbahçe'de top koşturmaya yakın olduğu aktarıldı.

ACUN ILICALI MEDİNA HAKKINDA KONUŞMUŞTU

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir programda Cristian Medina transferine dair konuşmuştu.

Ilıcalı, "Cristian Medina, Fenerbahçe'ye gelme konusunda kararlı. Boca Juniors çok zor günler geçiriyor. 'Bu dönemde değil ocak ayında görüşelim' dediler. Ocak ayında kadromuzu güçlendireceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

 

Ahmet Polat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.