Fenerbahçe'de sakatlık depremi!

Fenerbahçe Kulübü, Cengiz Ünder ve Jayden Oosterwolde'nin sakatlandığını açıkladı.

GİRİŞ 21.10.2024 17:08 GÜNCELLEME 21.10.2024 17:16
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Cengiz Ünder ve Oosterwolde'nin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takımımızda yaşadıkları sakatlıklar neticesinde Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde MR görüntülenmeleri gerçekleştirilen oyuncularımızdan Cengiz Ünder’in sağ kasık kas tendon bileşkesinde kısmi yırtık, Jayden Oosterwolde’nin ise sol dizinde ön çapraz bağ rüptürü tespit edilmiştir. Oyuncularımızın tedavi ve rehabilitasyon süreci başlamıştır." ifadeleri kullanıldı.

OOSTERWOLDE 5 AY YOK!

Ameliyat için önümüzdeki hafta Hollanda'ya gidecek olan Jayden Oosterwolde'nin en az 5 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

 

Ahmet Polat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR 14
  • Alexde souza 3 saat önce Şikayet Et
    Ali koçun suyu fokurduyor gitmesi lazım acilen demezlermi adama ferdiyi niye sattın yada sol beke oyuncu almadın diye artık sol bekte ali koç oynasın rüya kadro nerede stajyer ali koç stajyer yönetici acunu da istemiyoruz siz stajyer yönetici bile değilsiniz
    Cevapla
  • Alexde souza 3 saat önce Şikayet Et
    Ferdinin yerine oyuncu almazsan böyle olur kadromuz çok iyi diyen acun oynasın artık ali ile beraber 45,dakika acun 45,dakika ali koç oynar artık müstehak bize ali koça oy verenler memnundur şimdi transfer yapamayan stajyer başkan ali koç ferdinin yerine sol beke oyuncu almadın ne diyelim sana
    Cevapla
  • Alexde souza 3 saat önce Şikayet Et
    Bravo stajyer başkan ali koç ferdinin yerine sol beke oyuncu almadın allah seni bildiği gibi yapsın
    Cevapla
  • Maraşlı 3 saat önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'li 2 futbolcu mu? Ulan bu takımınhepsi sakat. Fenerbahçeyi saha da yok ki sakatlık olsun. Yemeyin bizi
    Cevapla
  • Gerçekler 4 saat önce Şikayet Et
    Fenerin en dirençli oyuncusu. Bu saatten sonra şampiyonluk kelimesini ağzınıza falan almayın. Galatasaray ile uğraşıp durmaktan da kendinizi yormayın. Şampiyon belli. Galatasaray oyun gücü ve becerisi ile fenerin önünde. Fenerbahçe sadece koşmakla bu işi kıvıracağını sanıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle