Volkan Demirel: Fenerbahçe 7 kişi savunma yapar mı?

Teknik direktör ve yorumcu Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin Samsunspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı maçı değerlendirdi.

GİRİŞ 21.10.2024 10:32 GÜNCELLEME 21.10.2024 10:51

Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin Samsunspor deplasmanında 2 puan bıraktığı maçı TV100'de değerlendirdi. Volkan Demirel'in Fenerbahçe'nin oyununa dair iddiası gündem oldu.

Fenerbahçe'de mutsuzluk ve umutsuzluk olduğunu belirten Volkan Demirel, "Mutsuzluk neden? Bulunduğu ortamdan. Umutsuzluk da neden? Hepimiz bir şeyler bekliyorduk. Jose Mourinho’dan bekliyorduk, yapılan transferlerden bekliyorduk" dedi.

Öte yandan Volkan Demirel'in, Fenerbahçe'nin düşen oyun gücüyle ilgili iddiası dikkat çekti.

Milli ara sonrası Fenerbahçe'nin oyununda değişimler olacağına dair beklentisini aktaran Demirel, "Bir milli ara sonrasını görelim diyorduk ancak şu anda değişen bir şey yok ama belli ki bu böyle devam edecek. Bir değişiklik bir değişkenlik görebilecek miyiz diye bekledik ama olmadı" ifadelerini kullandı.

Mourinho'nun rakibe göre metot planlamadığını söyleyen genç teknik adam, "İç sahada oynanan maçlarla deplasmanda oynanan maçların oyun kurgularında bir değişiklik veya oynanan takımlara karşı bir oyuncu tercihleri, rakibe göre planlanan metotlar görmedik. Veya 2-1 öndesin, Fenerbahçe 7 kişi savunma yapar mı? Büyük soru işareti" sözlerini sarf etti.

Volkan Demirel, Fenerbahçelilerin mutsuz, umutsuz ve kafalarının karışık olduğunu belirterek sözlerini noktaladı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.