Jose Mourinho'nun kilit isimleri!

Fenerbahçe’nin Portekizli hocası, Amrabat, Tadic ve Szymanski’yi ilk 11'inin kilit isimleri olarak görüyor

GİRİŞ 08.10.2024 10:09 GÜNCELLEME 08.10.2024 15:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertli takımın ortaya koyduğu futbol ne taraftarı ne de teknik direktör Jose Mourinho'yu mutlu ediyor… Portekizli çalıştırıcı, milli arada farklı alternatifler üzerinde çalışacak ancak yeni 11'ini de 3 kilit ismi yazdıktan sonra oluşturacak. Tecrübeli hoca, Amrabat, Tadic ve Szymanski'yi şartlar ne olursa olsun kulübeye çekmeyecek.

AMRABAT: Transferin son günlerinde takıma katılan Faslı yıldız, artık takımın kilit ismi. Sakatlanmadığı sürece kulübeye çekilmeyecek. Mourinho, Amrabat'ı top kesmede ve atakları olgunlaştırmada çok değerli görüyor. Deneyimli ön libero savunma arkasına attığı uzun pasları da daha çok deneyecek.

TADİC: Serbest kanat oyuncusu rolünde oynuyor. Mourinho, futbolcusunun tekniğine güveniyor. Hem sağ kanat hem de sahte 9 oynadığı için birden fazla görevi yerine getirebiliyor.

SZYMANSKİ: Taraftar tepki gösterse de Portekizli hoca, Polonyalı oyuncusuna olan güvenini her fırsatta dile getiriyor. 10 numara pozisyonunda oynamayan Szymanski, sağ içte 8 numara olarak forma giyiyor. Mourinho'nun dediklerini yerine getiren yıldız oyuncu, hem savunmaya yardımıyla hem de orta sahada bağlantı oyunuyla sınıfı geçmiş durumda.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Musab 8 saat önce Şikayet Et
    Tadic yürüyor ve hep oynuyor
    Cevapla
  • ümit*korku 8 saat önce Şikayet Et
    Amrabat iyi, geçen sezona göre tadiç geriledi, şimanski ise bitik durumda
    Cevapla
  • Fenerli 10 saat önce Şikayet Et
    Fenerbahçe futbol oynamıyor. Hiç zevk vermiyor. Geçen seneki oyun nerde bu seneki oyun nerde.. Biz baskılı ,diri , rakibi boğan , mücadele eden bir FB istiyoruz. Ben sonuca bakarım diyen Muro , Aykut Kocaman senden daha iyi savunma ve sonuç odaklı oyun oynatıyordu..
    Cevapla
  • Tarafsız spor 7 saat önce Şikayet Et
    Morinyo efendi bende puan tablosuna bakarım. 3 puan geridesin
    Cevapla