Bakan Bak'tan Fenerbahçe'ye tebrik!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, basketbolda FIBA Kadınlar Süper Kupa müsabakasında Beşiktaş'ı 79-63 yenerek şampiyon olan Fenerbahçe Opet'i tebrik etti.

Bakan Bak'tan Fenerbahçe'ye tebrik!
Bakan Bak'tan Fenerbahçe'ye tebrik!
GİRİŞ 03.10.2024 18:45 GÜNCELLEME 03.10.2024 18:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Avrupa basketbolunda Türk derbisine sahne olan FIBA Kadınlar Süper Kupa müsabakasında Beşiktaş’ı yenerek şampiyon olan Fenerbahçe'yi yayımladığı mesajla tebrik etti.

Bakan Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"İlk kez iki Türk takımının karşılaştığı Basketbol FIBA Kadınlar Süper Kupa müsabakasını gururla izledik. Geçen sezonun FIBA Avrupa Ligi şampiyonu Fenerbahçe ile FIBA Avrupa Kupası finalisti Beşiktaş arasında Basketbol Gelişim Merkezi'nde oynanan maçta rakibini yenerek Süper Kupa’yı üst üste ikinci kez kazanan Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Beşiktaş’ı da sergilediği performanstan dolayı kutluyorum. Bu sezon Avrupa Kupalarında ülkemizi temsil edecek olan kulüplerimize başarılar diliyorum."

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Anadolu 4 saat önce Şikayet Et
    Anadolu'daki bir kompels alanına ,Patates ekikse, veya, 200koyun otlatilsa. Hem devlet harcamaz hem kara geçer ama Cifit çarşısına donduruldugu,arz olunur
    Cevapla
  • SN BAKANİM 4 saat önce Şikayet Et
    KYK ve Gençlik spordaki Çoreklenmis yanlış yoneticileri ne zaman temizleyeceksiniz, Dahası.....
    Cevapla