Jose Mourinho'dan olay sözler: Serhat Akın'ı vuran...

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Antalyaspor karşılaşmasını değerlendirdi. Portekizli çalıştırıcı çarpıcı açıklamalara imza attı.

Jose Mourinho'dan olay sözler: Serhat Akın'ı vuran...
Jose Mourinho'dan olay sözler: Serhat Akın'ı vuran...
GİRİŞ 29.09.2024 22:52 GÜNCELLEME 29.09.2024 23:57
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Antalyaspor, Fenerbahçe’yi konuk etti. Sarı-lacivertli takım maçı 2-0 kazanmasını bildi.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho açıklamalarda bulundu. 

Jose Mourinho açıklamasında kamera önüne koyduğu laptop için; "Ofsayt yoktu bu yüzden kamera önüne pozisyonu koydum. Bizim açımızdan temiz bir goldü." dedi. 

"SZYMANSKI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Fenerbahçe teknik direktörü sözlerinin devamında; "Szymanski öyle bir oyuncu ki, katkı sağlamıyor gibi göründüğünde bile sıkı çalışıyor. Çok önemli bir oyuncu. 90 dakika baskıya katkıda bulunuyor. Derin koşular atıyor.  Bizim için her zaman önemli bir oyuncu." ifadelerini kullandı. 

VAR'A ELEŞTİRİ

Antalyaspor teknik direktörü Alex'ten övgüyle bahseden Mourinho, VAR yönetimini eleştirerek "Çalışmamız gereken çok şey var. Sabit bir mentaliteye oturmamız lazım. Bugün zor bir maç oynadık. Alex takımını çok iyi organize etmiş. Bizi savunma şekillerine çok iyi çalışmışlar. VAR için kolay bir maçtı. Bir çok kararı 5 saniyede verebildiler." açıklamasında bulundu. 

Mourinho, Türk futbolunun gol çizgisi teknolojisine ihtiyacı olduğunu, mücadelenin ilk dakikalarında buna ihtiyaç duyulduğunu öne sürdü.

Portekizli teknik adam, yorgun gözüktüğünü belirten gazeteciye, kendisini yorgun hissetmediğini, konakladıkları otelin çevresinde dün gece parti olmasından dolayı 02.00'den önce uyuyamadığını, bu yüzden öyle gözüküyor olabileceğini ifade etti.

Saha kenarında adeta oyuna dahil olduğunu aktaran Mourinho, teknik direktörlerin o nedenle yorgun gözükebileceğini belirtti.



"SERHAT AKIN'A ATEŞ EDEN DEMEK Kİ İYİ DEĞİLMİŞ"


Jose Mourinho, eski milli futbolcu Serhat Akın'ın silahlı saldırıda yaralanmasına ilişkin soruyu ise "Vurulma olayıyla ilgili bilgim yoktur, umarım kendisi de iyidir. Ateş eden kişi demek ki çok iyi değilmiş. Haberleri takip edemedim, demek ki haberleri takip etmem gerekiyor ama gülünecek bir şey değil bu." diye yanıtladı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Hoca 1 saat önce Şikayet Et
    Serhatı neden morunhio sorarlar anlamam adam ne tanısın serhatı
    Cevapla
  • Mustafa 1 saat önce Şikayet Et
    Selçuk ne yaptı maç bitti adam sahanın ortasında taraftarları selamladı futbolculara sarıldı tebrik etti üç puan armağan olsun biz GS her tarafta varız siz merak etmeyin GS lilerin olduğu maçlarda kendinizi kasmayın üç puan cepte bilin dedi dimi
    Cevapla
  • Bircihan 1 saat önce Şikayet Et
    Vuran kişi demek ki iyi değilmiş diyor yani ben olsam yasatmazdim diyor imalı bir şekil de
    Cevapla
  • rivrivriv 1 saat önce Şikayet Et
    Kısaca öldüremediği için adama kötü diyor.Bu herif sözde egolu tarzı ile daha çok tepki alır. Tencere kapağını bulmuş.
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Nedemek çok iyi değilmiş adamın ölmesimilazımdıki iyi olsun ne lahana morinhomusun nesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle