Perdeyi Tadic açtı! Fenerbahçe, Antalya'da fire vermedi

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de deplasmanda Antalyaspor ile karşılaştı. Sarı-lacivertli takım rakibini 2-0 mağlup etti.

Perdeyi Tadic açtı! Fenerbahçe, Antalya'da fire vermedi
Perdeyi Tadic açtı! Fenerbahçe, Antalya'da fire vermedi
GİRİŞ 29.09.2024 21:02 GÜNCELLEME 29.09.2024 21:49
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor ile karşılaştı.

Corendon Airlines Park Stadyumu'nda oynanan mücadele 2-0 Fenerbahçe üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmada konuk ekibin galibiyet gollerini 63. dakikada Dusan Tadic, 81. dakikada Thalisson (kendi kalesine) attı.

Sarı-lacivertli takımın ayrıca 76. dakikada Edin Dzeko ile bulduğu bir gol ofsayt gerekçesi ile değer kazanmadı.

Bu sonucun ardından derbi sonrası ligde moral bulan Fenerbahçe puanını 16'ya yükseltti ve lider Galatasaray ile puan farkını 3'e indirdi. Seyircisinin önünde üçüncü yenilgisini alan Antalyaspor 8 puanda kaldı. 

Süper Lig'de Fenerbahçe gelecek haftayı maç yapmadan BAY olarak geçecek. Antalyaspor ise deplasmanda Çaykur Rizespor ile kozlarını paylaşacak.



ANTALYASPOR EVİNDE İLK KEZ KAYBETTİ

Antalya ekibi, bu sezon sahasında ilk kez kaybetti.

Evindeki müsabakalarda daha iyi sonuç elde eden, 2024-25 sezonuna iç sahada Göztepe ile yaptığı ve 0-0 berabere biten maçla başlayan kırmızı-beyazlılar, 3. haftada konuk ettiği Atakaş Hatayspor'u 3-2 yenerek bu sezonki ilk galibiyetini aldı.

Ligin 5. haftasında Adana Demirspor'u 2-1 mağlup ederek bu sezonki ikinci galibiyetini yine evinde kazanan Akdeniz ekibi, 7. haftada Fenerbahçe'yi konuk ettiği karşılaşmadan 2-0 yenik ayrıldı.

Bu sezon iç saha maçlarında ilk kez mağlubiyet yaşayan kırmızı-beyazlı takım 8 puanda kaldı.

KOSTİC İLK MAÇINA ÇIKTI

Fenerbahçe'nin İtalyan ekibi Juventus'tan kadrosuna kattığı Filip Kostic, sarı-lacivertli formayla ilk maçına Antalya deplasmanında çıktı ve 45 dakika süre aldı.

Teknik direktör Jose Mourinho, Antalyaspor mücadelesinin ikinci yarısının başında Alexander Djiku'nun yerine Sırbistanlı sol kanata forma şansı verdi.



Antalyaspor: 0 - Fenerbahçe: 2

Stat: Corendon Airlines Park Antalya

Hakemler: Cihan Aydın, Mehmet Emin Tuğral, Serkan Çimen

Antalyaspor: Piric, Mert Yılmaz, Veysel Sarı (Dk. 75 Gerxhaliu), Thalisson Kelven, Güray Vural, Kaluzinski (Dk. 74 Gaich), Petrusenko (Dk. 82 Safuri), Erdal Rakip (Dk. 50 Soner Dikmen), Townsend (Dk. 74 Van de Streek), Djenepo, Samudio

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Djiku (Dk. 46 Kostic), Çağlar Söyüncü, Oosterwolde, İsmail Yüksek (Dk. 46 Fred), Amrabat, Tadic, Szymanski (Dk. 85 Mert Hakan Yandaş), Saint-Maximin (Dk. 69 Becao), Dzeko (Dk. 79 En-Nesyri)

Goller: Dk. 63 Tadic, Dk. 81 Thalisson (kendi kalesine) (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 32 Djiku (Fenerbahçe), Dk. 45+4 Kelven (Antalyaspor)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 42
  • Aakil 27 dakika önce Şikayet Et
    Fenerin golü verilmiyor.cekonun pozisyonu net penaltı vs bs.Dün icardinin attığı gol faul .Bunun bedelini ülkeyi yöneten siyasi irade seçimde öder.
    Cevapla
  • Abbas 42 dakika önce Şikayet Et
    Zaten maça cikmadan Alex verdi maçı fb ye..Antalya'nın GS maçından sonra........................... Başkanı nerede... Alex gibi arda turan yapsa dünya karalama ........................yalı çocuğu istifa 3/1 ...........................
    Cevapla
  • Misafir 46 dakika önce Şikayet Et
    Fenerbahçe’nin 1 golü verilmedi 1 atağı ofsayt gerekçesi ile kesildi 1 penaltısı es geçildi , kul hakkından korkmayanlar yine iş başında
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Bu takımın ne oynadığını kimin nerede oynadığını bilen varsa lütfen açıklasın Allah aşkına hiç bir şey bilmiyorsan geçen seneki takımı koy sahaya oynasın defansa bu kadar oynanırmı jiku ve becaoyu neden bir arada oynatmıyor bu yıl ilk üçe zor gireriz
    Cevapla
  • Sarıkanaryalar 1 saat önce Şikayet Et
    Fener eze eze yener ceko nun gölünüde vermedi hakem arkadaş vardaki çizgiler yamuk çiziliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle