Nihat Kahveci, Mourinho için açtı ağzını yumdu gözünü: Çıldırıyorum

Eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Union SG'yi 2-1 mağlup ettiği maçın ardından Jose Mourinho'nun oynattığı futbolu eleştirdi.

GİRİŞ 27.09.2024 11:23 GÜNCELLEME 27.09.2024 11:56
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Union SG galibiyetini yorumladı.

Kontraspor'da Fenerbahçe'nin oyununu değerlendiren Nihat Kahveci, "Allah, Fenerbahçe taraftarına sabır versin. Ben izlerken yoruldum. İçeride oynuyorsun, reaksiyon bekliyorsun rakip seni boğuyor" ifadelerini kullandı.

Maçın kahramanının Dominik Livakovic olduğunu belirten Kahveci, Mourinho'yu eleştirerek "Ben buradan yöneteyim, Fenerbahçe'yi daha iyi yönetirim" şeklinde konuştu.

"SİNİRDEN PANCAR GİBİ OLDUM"

Jose Mourinho'ya eleştirilerini sürdüren Kahveci'nin "Bu futbolu oynatmak için mi geldin Mourinho? Ben çıldırıyorum, Fenerbahçelileri düşünemiyorum. Sinirden pancar gibi oldum. Bu kadar sinirlendiğim bir maç izlemedim" dedi.

Öte yandan Nihat Kahveci, En-Nesyri'ye yapılan faulde kırmızı kart kararının doğru olduğunu söyledi.

Cengiz Ünder ve Mert Müldür'ün ortaya koydukları performansları beğenmediğini dile getiren ünlü yorumcu, Fenerbahçe'nin bu kadar kötü oynamasına rağmen kazanmasının ise başarı olduğunu kaydetti.



"MAÇIN İSTATİSTİKLERİNİ ACUN ILICALI'YA GÖNDERELİM"


Sözlerinin devamında Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın Galatasaray derbisi sonrası yaptığı istatistik açıklamasına vurgu yapan Nihat Kahveci, "Şu maçın istatistiklerini Acun Ilıcalı'ya yollayalım, maç sonu açıklamasını yapsın. "İstatistiklerde çok öndeydik ve 2-1 kazandık" desin. Rakibin gol beklentisine bak bir de. Al sana istatistik" sözlerini sarf etti.

Kahveci son olarak ise eleştiri oklarını Youssef En-Nesyri'ye yöneltti ve Faslı oyuncunun performansı hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Youssef En-Nesyri, şu an yarı fiyatına geri verseler, kazancın olur derim. Ne katkısı var? Kaç maçtır performansı felaket. 20 milyon euroluk topçu diyoruz ama bu katkı olmaz. Osimhen de henüz gol atmadı ama her şeyin içinde kıyas olmaz."

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • ümit 1 saat önce Şikayet Et
    Aslanım fıtbolcular ayakta duramıyor Morınyonun ne sucu war Mac bile sansa kazanıldı Oyuncular oynamıyor
    Cevapla
  • malatya balabanlı 2 saat önce Şikayet Et
    F bahçe kötü , ne taktik ne teknik ne oyun var . Rqkip biraz iyi olsa ilk yarım saatte 3 -0 ı yakalardı kaleciye dua etsinler . Morinyo ne yapmak istiyor anlayan var mı ?
    Cevapla
  • Orhan Kaptan 2 saat önce Şikayet Et
    NIhat bir Transfer yaparken szamaninda yapacan sezon basladiktan sonra deyil ben söyledim zamansiz transferden 3 ay verim alamazsin takima alisacak sehire alisacak alisacakta alisacak
    Cevapla
  • ..... 2 saat önce Şikayet Et
    Yahu arkadaş, futbol bu. Futbolcu gününde olur, attığı paslar isabetli olur. Gününde olmaz takım bocalar. Önemli olan kazanmaktır. Siz daha neyin kafasını yaşıyorsunuz. Yani çok daha iyi bir futbol olsa kazanan takıma iki puan daha fazla puan da vermiyorlar. Zaten içi boş bir topun peşine koşmak yeterince mantıksız, bir de siz saçmalayıp durmayın. Bana sorsan futbol olmasa da olur.
    Cevapla
  • Mehmet 2 saat önce Şikayet Et
    Nihat Kahveci birini eleştiriyorsa dikkate almak lazım. çünkü yapıcı ve haklı eleştiriler yapıyor. Söylediklerinin hepsine katılıyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle