Emre Belözoğlu'nun F.Bahçe sözleri gündem oldu: G.Saray daha iyi...

Katıldığı bir programda Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Union Saint-Gilloise'yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendiren Emre Belözoğlu, sözleri ile dikkat çekti.

Emre Belözoğlu'nun F.Bahçe sözleri gündem oldu: G.Saray daha iyi...
Emre Belözoğlu'nun F.Bahçe sözleri gündem oldu: G.Saray daha iyi...
GİRİŞ 27.09.2024 09:52 GÜNCELLEME 27.09.2024 09:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Union Saint-Gilloise'yı 2-1 mağlup etti ve turnuvaya galibiyetle başladı.

Emre Belözoğlu, NutSpor Youtube kanalında Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Union Saint-Gilloise'yı 2-1 mağlup ettiği mücadeleye ilişkin konuştu.



Emre Belözoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Fenerbahçe stadyumunun atmosferini çok beğendiğimi söylemem lazım.

Sosyal medya ya da genel kanı böyle mutsuzluk hakim gibi düşünürken ben. Stadın atmosferi beni mutlu etti bu anlamda. Stadın enerjisi çok iyiydi.

Fenerbahçe'nin iştahında, arzusunda, bir şeyleri yapma çabasında bir problem görmedim. Derbiyi de buna dahil edebilirim.

Ama Fenerbahçe'nin topla beraber hızlanması, rakibin topa sahip olduğu süreçlerde o mesafeyi daraltıp beraber hareket etme hızının biraz problemli olduğunu görüyorum. Bu düzelmeyecek bir şey değil.

"GALATASARAY DAHA İYİ YAPIYOR"

O hız konusunda sadece topa sahip olma kriter değildir. Aynı zamanda top rakibe geçtiğinde de bunu hızlı bir şekilde mesafelendirebilme...

Bunu bence açık ara Türkiye liginde de Galatasaray iyi yapıyor. Fenerbahçe'nin bu konuda bir eksikliği var. Fenerbahçe biraz daha karşılama üzerine... Arzu, istek kesinlikle yok demem ama yeterli olmadığını da düşünüyorum. Geliştirilmesi gereken bir durum var orada.

Bazı oyuncular var 16-17 yaşında karşı karşıya kaldığında o vuruşu 38 yaşında gibi yaparlar. Bazı oyuncular var 16 yaşında çok kötü yaparlar, 23 yaşında mükemmel yaparlar. Çünkü o biraz daha tekrarla gelişir. Szymanski de biraz daha tekrar ederek gelişebilecek bir oyuncu görüntüsü veriyor bana. En azından 2 senedir izlediğim kadarıyla.

Mourinho'nun polemikten çıkmamasını stratejik buluyorum. Stratejisi bence bu. Mourinho geçmişte de bu değil miydi? Bunu bir tek bizde yapmıyor."

Emre Belözoğlu'nun bu sözleri sosyal medyada geniş yer buldu.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Aşık NevşehiriGS 2 saat önce Şikayet Et
    Mor hinyo giderse ben hazırım ışığını yakmış emre belez oğlu. hazır olun kuşlar emre beklemede...
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Aman emre dikkat et. Serhat gibi yaparlar. Fenerin dokunulmazlığı varmış eleştireni indiriyorlar. Acun ali koç tetikçi leri kol geziyor
    Cevapla
  • Cenk Yakın 2 saat önce Şikayet Et
    Bir FB li olarak şu oyundan acizlikten utanıyorum,,,, bu başkan gitmeden bu gudubetlik sona ermez anca milletin parasını çar çur ederler.
    Cevapla
  • Prens Szymanski 2 saat önce Şikayet Et
    Tadiç, İrfan Can ve Szymanski olduğu sürece Fenerbahçe el freni çekik gibi oynamaya devam eder. Morinho Szymanski ısrarı hala devam ediyor. Adam bile isyan etti beni çıkarsa da biraz dinlensem diye. Her maçta 95 dakika sahada adam. Ne adammış şu Szymanski kimse görememiş.
    Cevapla