Derbide Fenerbahçeli yıldızı izleyecekler!

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Jayden Oosterwolde'yi milli takım yetkililerinin Galatasaray ile oynanacak derbide izlemeye geleceği öğrenildi.

Derbide Fenerbahçeli yıldızı izleyecekler!
Derbide Fenerbahçeli yıldızı izleyecekler!
GİRİŞ 14.09.2024 14:28 GÜNCELLEME 14.09.2024 14:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun vazgeçmediği isimlerden biri olan Hollandalı sol bek Jayden Oosterwolde ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

DERBİDE İZLEYECEKLER

Yükselen performansı sonrası Hollanda'nın geniş oyuncu havuzuna dahil edilen yıldız oyuncunun Kadıköy'de oynanacak Galatasaray derbisinde milli takım yetkilileri tarafından izleneceği öğrenildi. Yıldız futbolcunun Galatasaray karşısında sergileyeceği performansa göre ekim ayındaki milli maçların kadrosuna çağrılıp çağrılmayacağı da belli olacak.

MOURINHO "KALSIN" DEMİŞTİ

Bu sezon Sarı-Lacivertli formayla 8 maça çıkan Oosterwolde söz konusu karşılaşmalarda skor katkısında bulunamadı. Güncel verilere göre 13 milyon Euro değer biçilen Jayden'ın Fenerbahçe ile olan kontratı 2027 yılında sona erecek. Oosterwolde için yaz transfer döneminde farklı ülkelerdeki çok sayıda kulüpten teklif gelmiş ancak Mourinho'nun talebiyle bu teklifler kabul edilmemişti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • asıl yorum 3 gün önce Şikayet Et
    Bu adam hollanda milli takımında 3-5?defa oynasa fiyatı 30 a yükselir
    Cevapla
  • Erkan 3 gün önce Şikayet Et
    Hakemler bu adama dikkat etsin her maçı problem her maçı vukuatla dolu görmezden gelirseniz arkasi gelir çünkü adam faul yapmıyor resmen kavga ediyor.
    Cevapla
  • Z E 2 gün önce Şikayet Et
    On yargıli olmayın adam kalıplı ondan İnce hareket ler li beklemeyin dokunuşu bile sert oluyor niye bu kadar kulüb onu istiyor Niye Morinho onu gitmesi ni istemedi çünkü iyi adam defans adamı biraz da sert olmalı
    Cevapla