Fenerbahçe'nin iki transferi ocak ayına kaldı

Fenerbahçe'nin bir sürprize imza atmasının beklenmediği ve stoper ile sol beke yapılacak takviyelerin ocak ayında gerçekleştirileceği iddia edildi.

GİRİŞ 12.09.2024 09:27 GÜNCELLEME 12.09.2024 13:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin savunmaya yapacağı iki takviyeyi ara transfer dönemine bıraktığı ileri sürüldü.

Fenerbahçe'den sürpriz hamle beklenmiyor

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Süper Lig'de yaz transfer dönemi yarın sona erecek. Ancak Fenerbahçe'nin bir sürprize imza atması beklenmiyor. 

Sekiz transfer yaptılar

Teknik direktörlüğe Mourinho'yu getiren sarı-lacivertliler, kadroya da 8 önemli takviye yaptı. Alınanların hepsi, Mou'nun listesinin ilk sırasına yazdığı futbolcular oldu. Santrforda En-Nesyri, sol kanat için Saint-Maximin, orta sahada da Sofyan Amrabat, hocanın ilk tercihleriydi.

Sol bek ve stoper transferi ocak ayına kaldı

Ferdi Kadıoğlu'nun gidişiyle sol bek almayan sarı-lacivertliler, sol stoper de aradı ancak Mourinho ile son yapılan toplantıların ardından iki mevkiye alınacak isimler ocak ayına ertelendi. 

Tecrübeli hoca, "Elimizdeki kadro ile hedefimize yürürüz" mesajı verdi. Becao, Djiku, Çağlar, Samet Akaydın'dan oluşan stoper rotasyonunu güçlendirmeyi ilk başta düşünen sarı-lacivertliler, ocak ayına kadar yoluna bu şekilde devam edecek. Duruma göre de ocak ayında stoper takviyesi yapılacak.
 

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 5 gün önce Şikayet Et
    Böyle bir hoca ile çalışmak nasip olmuş bizimkiler bunun kıymetini iyi bilmeli. O kadar kabiliyetli Emre neden kendisini beğendiremedi? Diğerleri de azami çalışarak hocaya güven vermeliler, yerlerini sağlamlaştırmalışar. Hoca yarın başka bir kulüpte çalıtığında öncelikle sizlerden seçim yapacağını düşünerek derim ki göster kendini...
    Cevapla
  • Misafir 5 gün önce Şikayet Et
    Emre Mor sizi kurtarır, iyi düşünün
    Cevapla