Fenerbahçe'ye kötü haber! Galatasaray derbisini kaçıracak

Fenerbahçe'de milli takım arasında tedavisine devam edilen Djiku, Galatasaray derbisine yetişebilecek. Osayi-Samuel'in ise derbiyi kaçarması bekleniyor.

GİRİŞ 11.09.2024 09:15 GÜNCELLEME 11.09.2024 09:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Pazar günü Kasımpaşa ile karşılaşacak Fenerbahçe, 6. haftada ise Galatasaray'ı konuk edecek.

Dev derbi öncesi Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunanan Alexander Djiku ve Osayi-Samuel'in durumu yakından takip ediliyor.

Djiku derbide oynayabilecek

Sözcü'de yer alan habere göre Fenerbahçe'de tedavisine milli arada da devam edilen Djiku, derbide forma giyebilecek.

Osayi, Galatasaray maçına yetişmeyecek

Osayi-Samuel'in ise derbiyi kaçarması bekleniyor. Nijeryalı futbolcunun derbi dönüşü oynanacak Avrupa Ligi'ndeki Union SG maçına hazır olması planlanıyor.

A Milli Takım'da hastalanan Çağlar Söyüncü'nün ise durumunun iyi olduğu ve Kasımpaşa maçında forma giyebileceği belirtildi.
 

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Levrock 5 gün önce Şikayet Et
    Bu Osayi sakat filan degil, kontratini uzatmiyor , istedigi ücret ödenmez ise gs ye gitmek ile tehdit ediyor. Madem öyle yollayin gitsin, bize zaten daha fazla skorr katkisi saglayan sag bek lazim, her ne kadar Osayinin defansif yönünü cok begensemde.
    Cevapla