Fenerbahçe, Krunic'in yeni takımını duyurdu!

Fenerbahçe'nin 30 yaşındaki Bosna Hersekli ön libero oyuncusu Rade Krunic, Sırbistan’ın Kızılyıldız ekibine transfer oldu.

Fenerbahçe, Krunic'in yeni takımını duyurdu!
Fenerbahçe, Krunic'in yeni takımını duyurdu!
GİRİŞ 03.09.2024 22:26 GÜNCELLEME 04.09.2024 02:11
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Bosna Hersekli futbolcusu Rade Krunic, Sırbistan takımı Kızılyıldız ile anlaştı.

KRUNİC KIZILYILDIZ'DA

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takım futbolcularımızdan Rade Krunic’in kalıcı transferi konusunda Sırbistan’ın Kızılyıldız Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar dileriz." denildi.

Milan'dan, Fenerbahçe'ye 3.5 milyon Euro'ya transfer olan Rade Krunic bu sezon 4 resmi maçta görev aldı. Sarı-lacivertli formayla 223 dakika sahada kalan Rade Krunic bu maçlarda gol veya asist üretemedi.

Krunic, geçtiğimiz sezon ise 18 maçta sarı-lacivertli formayı terletti. Bosna Hersekli orta saha, Fenerbahçe'de toplam 22 maça çıkarken, 1 asist yaptı.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Tornavida 1 hafta önce Şikayet Et
    kurtulduk
    Cevapla
  • Vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Aynı gün hem bu hem L.peres gitti. İkisinin sadece bonservislerine toplam 10 milyon 255 bin eur ödenmiş. L.peres temmuz 2022, Krunic 2024 başı alındı.Muhtemel bonservis kazanılmadan yeter ki gitsin denilerek (belki de maaşlarının bir kısmı ödenerek) gönderildi.İş bilmezlik .. Yazık bu paralara..
    Cevapla
  • Levrock 1 hafta önce Şikayet Et
    Luan iyi futbolcuydu, görevini hep iyi yapti ama sakatlandi. Senin icin mücadele ederken sakatlanan bir oyuncu hakkinda böyle konusmak Türkiyedeki futbol mentalitesinin ne kadar cürük oldugunu ispatliyor.
    Cevapla
  • Alexde souza 1 hafta önce Şikayet Et
    Osimhenin transferi ne psikoloji bıraktı ne moral fenerbahçe sayın divan kurulu üyeleri imza toplayıp gönderin ali koçu daha neyi bekliyorsunuz rüya kadro nerde sözünü tutmayan ali koç gitmeli sözünü yiyen başkan istemiyoruz kongre kararı alınmalıdır acilen
    Cevapla
  • Alexde souza 1 hafta önce Şikayet Et
    Sayın ali koç sen kendini ne sanıyorsun divan kurulu üyeleri imza toplayıp gönderin ali koçu daha neyi bekliyorsunuz rüya kadro sözünü tutmayan ali koç gitmeli sözünü yiyen başkan istemiyoruz gönderin gitsin acun ile beraber rüya kadroyu gs kurdu rüya kadroyu osimhen tranferi ezdi bizi ne psikoloji bıraktı ne moral acilen kongreye gitmesi gerek acilen fenerbahçenin
    Cevapla
  • Alexde souza 1 hafta önce Şikayet Et
    Osimhenin transferinde ezildik gs ezdi bizi ama ali koç görmüyor ezilmeye alışmış kendisi ali koç gerçekten ali koç olsaydı göztepe maçında yerlerde yuvarlanmazdi ali koç gitmeli sözünü yiyen başkan istemiyoruz umarım gs kadiköyde sağlam fark atar bize yeterki razıyım yeterki transfer yapmayan ali koç gitsin yeterki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle