Süper Lig devinden Merih Demiral bombası

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz günlerde Alanyaspor maçını tribünden takip eden milli futbolcu Merih Demiral için transfer girişimlerine başladığı iddia edildi.

GİRİŞ 02.09.2024 18:38 GÜNCELLEME 02.09.2024 18:55
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Süper Lig devi Fenerbahçe, Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli'de forma giyen Merih Demiral için devreye girdi.

FENERBAHÇE'NİN MAÇINA GELMİŞTİ

30 Ağustos Cuma günü Ülker Stadyumu'nda oynanan Fenerbahçe-Alanyaspor maçını tribünden takip eden Merih Demiral taraftarları heyecanlandırmıştı.

KANARYA KOLLARI SIVADI

Fenerbahçe'de yeniden oynamaya sıcak bakan Merih Demiral için Arap kulübüne teklif yapılacak. Kiralık olarak anlaşma noktası arayan sarı-lacivertliler, Al-Ahli'yi ikna etmesi durumunda imzalar atılacak.

KAYNAK: HABERLER.COM
Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • Elbey 1 hafta önce Şikayet Et
    Devlet vergi borcu olan kulüplerden derhal tahsilat yapmasilazim.
    Cevapla
  • Pütürgeli 1 hafta önce Şikayet Et
    Gel me
    Cevapla
  • Boğaçhan 1 hafta önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun
    Cevapla
  • hadi o 1 hafta önce Şikayet Et
    böyle bir transfer politikası da maalesef TÜRK futboluna ihanet politikasıdır bu kadar yapılan transferde herkesi oynatma şansı yoktur İHANETTTTTT
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Çöp
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle