Fenerbahçe'de ayrılık çok yakın! Ülkesine dönecek

Fenerbahçe'de takımda düşünülmeyen Brezilyalı savunma oyuncusu Luan Peres ile yollar ayrılıyor. Yönetimin tecrübeli oyuncu ile sözleşmesini feshetmek için görüşmeler yaptığı ileri sürüldü.

GİRİŞ 28.08.2024 12:13 GÜNCELLEME 28.08.2024 12:44

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla Marsilya'dan transfer edilen Luan Peres, Fenerbahçe'de geçirdiği süre boyunca sadece 23 maçta forma giyebildi.

Özellikle Rennes maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Brezilyalı savunmacı, teknik direktör Mourinho'nun da gözüne giremeyince ayrılık kaçınılmaz oldu.

Süper Lig ve ülkesi Brezilya'dan transfer teklifleri alan Luan Peres; menajeri aracılığı ile Santos, Vasco ve Corinthians takımları ile görüştü.



YÖNETİMLE GÖRÜŞMELER YAPIYOR


Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe ve Luan Peres, sözleşme fesih görüşmelerinde sona geldi.

Luan Peres'in, Brezilya'ya dönme fikrine sıcak baktığı ve eski takımı Santos'u tercih ettiği öğrenildi.

Deneyimli savunmacının, Fenerbahçe ile olan sözleşmesini feshettikten sonra Santos'a imza atmak için ülkesine gideceği konuşuluyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.