Pereira'dan Ferdi Kadıoğlu yorumu: Açıkçası şaşırdım...

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Vitor Pereira, Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferine ilişkin dikkat çelen sözler sarf etti.

GİRİŞ 25.08.2024 10:26 GÜNCELLEME 25.08.2024 10:36
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier Lig takımlarından Brighton, Ferdi Kadıoğlu'nu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Premier Lig ekibi, Fenerbahçe ve Ferdi Kadıoğlu'yla anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe'den transfere ilişkin yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion FC ile transfer görüşmelerini ilerletmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere kulübümüz tarafından izinli bir şekilde İngiltere’ye gidecektir." denildi.

Transfer görüşmeleri için İngiltere'ye giden Ferdi Kadıoğlu için resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.



FERDİ KADIOĞLU YORUMU

Fenerbahçe'nin eski teknnik direktörlerinden Vitor Pereira, Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferini Fanatik gazetesine değerlendirdi.

Milli futbolcunun Premier Lig'e transferinin kendisi için süpriz olmadığını söyleyen Portekizli çalışıtırıcı, "Ferdi’nin, bu seviyeye ulaşması ve Premier Lig’e gitmesi benim için sürpriz olmadı. Açıkçası daha erken ayrılmamasına şaşırdım." dedi.

Ferdi Kadıoğlu için ayrıca Pereira, "İngiltere’de başarılı olacak kaliteye, kondisyona, zekaya ve karaktere sahip. Ferdi’yi bek yapma sürecinde ona, 'İyi bir kanat oyuncusu ya da üst düzey bir bek olabilirsin. Savunmadan öne çıkışlar yapabilirsin. Sol ayağınla dışarıdan ya da güçlü ayağınla içeriden rakip kaleye gidebilirsin. Bek olarak, farklı bir oyuncuya dönüşebilirsin' dedim. O da buna inandı ve en iyisini yapmaya çalıştı." açıklamasında bulundu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • futbolkompedanı 2 hafta önce Şikayet Et
    tüh yau, Brighton boş yere 35MEuro verdi, Barış Alpere birinin 40 vermesi gerekir o halde
    Cevapla
  • katibb 2 hafta önce Şikayet Et
    30 sattığı Ferdi'nin yerini 40'a doldurmazlar.. ülkemizdeki yerli oyuncuların bence en iyisiydi.
    Cevapla
  • Biri 2 hafta önce Şikayet Et
    Hücumu da defansı da zayıf sadece iyi kıvırıyor
    Cevapla
  • Garip 2 hafta önce Şikayet Et
    Kanka sen futbol izleme boşver
    Cevapla
  • Grsl 2 hafta önce Şikayet Et
    Futbolcudan Bi tek sen anlıyorsun gs li
    Cevapla
  • Vatandaş 2 hafta önce Şikayet Et
    Hücum yönü iyi savunma yönü zayıf
    Cevapla
  • Aliveli 2 hafta önce Şikayet Et
    Victor keşke takımın sportif direktörü olsa...futbolu bilen/futbolcudan anlayan bir adam....ferdi sol bekte gerçekten başarılı oldu ve bu başarı da victora yazar. İyi bir kadro istediği kalitede futbolcular alınsaydı başarılı olurdu. Ali koç denen looser düzgün kadro vermedi adama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle