Ferdi Kadıoğlu'nun yerine 50 milyon euroluk sol bek!

Ferdi Kadıoğlu sonrası sol bek transferi planlayan Fenerbahçe'nin Chelsea'nin 4 yıl önce 50 milyon euro ödediği Chilwell için girişimlerini sıklaştıracağı vurgulandı.

GİRİŞ 24.08.2024 10:45 GÜNCELLEME 24.08.2024 12:46
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Transferde hareketli saatler geçiren Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun yerine arayışlar başladı. Bu bağlamda Sarı-Lacivertlilerin Ben Chilwell ile ilgilendiği öne sürüldü.

Chelsea, 2020 yılında 50 milyon euro karşılığında Leicester'dan renklerine bağladığı Ben Chilwell'i yeni sezonda kadroda düşünmüyor.



MARESCA KAPIYI GÖSTERDİ


Teknik direktör Enzo Maresca, Chilwell'le ilgili geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, "Herkese süre vermem imkansız. Süre almak istiyorsa ayrılması daha iyi olur. Chilwell harika bir oyuncu ancak pozisyonuyla ilgili zorlanabileceğini kendisine ilettim. Bu acımasızca değil, dürüstçe" ifadelerini kullanmıştı.

Sosyal medyada sarı-Lacivertlilerin Ferdi Kadıoğlu transferini resmiyete dökmesinin ardından Chilwell için girişimlerini hızlandıracağı vurgulanıyor.



MOURİNHO FAKTÖRÜ


Değeri 28 milyon euro olan İngiliz oyuncuyu öncelikli olarak kiralama seçeneği ile kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, transferde Chelsea kulübünün tarihinde önemli bir role sahip hocası Jose Mourinho'ya da güveniyor.

İngiliz devi ile 3 yıl daha sözleşmesi olan 27 yaşındaki sol bek, geçen sezon tüm kulvarlarda 21 maça çıkıp 1 asistlik katkı verdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 48
  • katibb 2 hafta önce Şikayet Et
    Biz ülke olarak bu transfer işlerinden anlamıyoruz.
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Morinho FB'yi 2 yılda perişan etmezse iyi.
    Cevapla
  • meraci83 2 hafta önce Şikayet Et
    Ferdi nin trensfer ücreti bir şekilde hiç edilecek, bunun için de İngiliz takımının gönderdiği bu böyük (!) oyuncuyu transfer edecek aklı evvel FB li birileri vardır. Hatta daha büyük rakama da alınırsa çok daha isabetli bir hiçlik yapacaklarından zerre şüphe duymam.
    Cevapla
  • Serdar 2 hafta önce Şikayet Et
    Fenerbahçe orta saha oyuncusunu bulmuş. 40 maçta 1 gol atma başarısı göstermiş.
    Cevapla
  • ali 2 hafta önce Şikayet Et
    ferdinin ikizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle