Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığını duyurdu!

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun Premier Lig ekiplerinden Brighton ile transfer görüşmesi için İngiltere'ye gideceğini açıkladı.

GİRİŞ 23.08.2024 21:29 GÜNCELLEME 24.08.2024 11:24
Bu Habere 156 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü, Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton & Hove Albion Kulübü ile transfer görüşmeleri için İngiltere'ye gideceğini açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion FC ile transfer görüşmelerini ilerletmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere kulübümüz tarafından izinli bir şekilde İngiltere’ye gidecektir" denildi.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 156
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    bir gs taraftarı olarak bu fenerin futbolcu satışını takdir ediyorum adamlar her talip olunan sporcuya balıklama dalmıyorlar, medyası güçlü akıllı, bak ferdiye rekor fiyata gitti, birde gs bakın, 23 milyon euro,ya vermedikleri nelson şu an, 10 milyona zor gider, bunun gibi onlarcası
    Cevapla
  • GENÇTÜRK 2 hafta önce Şikayet Et
    Ali Koç FB başından gitmeden bu kulüp düzelmez ve hiç bir zaman da şampiyon olamaz.
    Cevapla
  • Zafer 2 hafta önce Şikayet Et
    Ferdi kardeşim gidiyorsan bari büyük bir takıma git. Bu kulübün ismini ilk defa duyuyorum. Allah aşkına seneye lig düşecek takıma neden gidiyorsun.
    Cevapla
  • Hasan 2 hafta önce Şikayet Et
    Zamanında TUNCAYDA böyle gitti ama ferdi burdan sonra iyi bir takıma gider
    Cevapla
  • mutiyurrahman 2 hafta önce Şikayet Et
    aferin ferdi...her zaman iyi futbolunla anılacaksın..örnek şahsiyet
    Cevapla
  • Necmi 2 hafta önce Şikayet Et
    Gittiğin takıma bak adı sanı yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle