Acun Ilıcalı'dan Ali Koç'a büyük destek: Başkan'a yakışan hareket

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, Göztepe maçında yaşananlar hakkında kendi düşüncelerini paylaştı.

GİRİŞ 19.08.2024 01:02 GÜNCELLEME 19.08.2024 09:53
Bu Habere 226 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Beyaz TV'de Göztepe maçında yaşananları anlatan Acun Ilıcalı, "Daha güzel bir konuda konuşmak isterdim ama şartlar bunu gerektirdi. Futbol Türkiye'de birçok insanın tutkusu. Yıllardan beri futbolun içindeyim ama resmi olarak yeni görev aldım." dedi.



"BAŞKA ÜLKEDE GİBİYDİM"


"Çok güzel şehrin, güzel bir takımının deplasmanına geldik." diyerek sözlerine devam eden Ilıcalı, "Maçın öncesinde anlamsız bir şekilde düşmanca tavırlar sergilenmeye başlandı. Ben Göztepe ile Fenerbahçe arasında bir gerilim veya olay hatırlamıyorum. Başka bir ülkede gibiydim. Göztepe taraftarını takdir ediyorum ama anlattığım olaylar bir camiayı bağlamaz. Bizim oturduğumuz yerin etrafında çok negatif bir enerji vardı. Sonra iş hakarete döndü. Yakın mesafeden "şerefsiz" diye bağırıyor." ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı, sözlerinin devamında şunları kaydetti:

"Gol oldu, hiçbirimiz kımıldamadık. Başkana bilgiler geldi, yaralananlar olduğu ve şiddet uygulandığına dair. Bahsettiğim kişi Fenerbahçe Kulübü Başkanı. Olayı duyar duymaz, hemen kendi taraftarının problemini çözmek istedi. Kural ihlali olabilir ama o anda onu düşünecek durumda değil.

Orada Başkan tarafından yapılan hareket Fenerbahçe Başkanı'na yakışan bir harekettir. Bir kez daha soruyorum, ülke nereye gidiyor? Holiganizm normalleştirilecekse ben karşısında olarak tepki görmeye hazırım. Konuşmamın asıl sebebi bir konuyu herkesin bilmesini istiyorum. Başkanımız tribünle muhatap olmuyor. Üzerine yabancı madde yağıyor, yine tepki vermiyor. Tahrik var mı? Yok."

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 226
  • croch34 1 ay önce Şikayet Et
    Ali Koç ve ülkedeki temsil ettiği ekonomik enstürümanları ile birlikte bugün yaşanılan ekonomik buhranın sorumlularıdır futbola el atarak buradan kendisine haşk kietlesi oluşturma derdinde millete tuzak kurma derdinde tuzak kuranların en hayırlısı Allah dır kim bu millete tuzak kurup milleti parçalamak istiyorsa yakın zaman kendi başlarına dönemesini niyaz ediyorum.
    Cevapla
  • BİSBOL GERÇEĞİ 1 ay önce Şikayet Et
    Tek amacı siyaseti spora sokmak olanlarla yol verilenlerin yol verenin mezarını kazma yolunda el sıkışması.
    Cevapla
  • bayburtlu 1 ay önce Şikayet Et
    Ulan fenere mi oluyor ya tamam Ali Koç kötü ondan öncekilere ne oldu Aliş'in aziz Başkan nasıl yönetiyorsunuz bu futbol medyasını yazıklar olsun ya orada taraftarlar yaralanmış içeri alınmıyor kim sahip çıkacak
    Cevapla
  • Ümit 1 ay önce Şikayet Et
    Ali koç türk futboluna zarar veren en büyğk provakatör.derhal ülke futbolundan uzaklaştırılmalı
    Cevapla
  • Ali 1 ay önce Şikayet Et
    Acuna sordular aynısını başka kulüp başkanı sizin stadınızda yapsa ne olurdu. Cevap eüeüeüeüeüeü yine sordular gs stadında yöneticinin ve futbolcunuz stad müdürünü darp etti. Cevap eüeüeüeüeüeüeüe. Acun sen kendini adam sanıyorsun ama milletin gözünde ne olduğun dün akşamki proğram da pik yaptı.
    Cevapla
  • Mehmetçik 1 ay önce Şikayet Et
    Anlamadım kim gs başkanına bunu yapabilir ki. Yapsı da görsün bakalım. Türkiyede yaşayabiliyor mu?. Ne saçmalıyorsun ki. Siz sahanın korner direğini kırdınız da ceza mı verdiler. Sahanın ortasına bayrak diktiniz de ceza mı verdiler? Şuan senin yaptığın gibi tff başkanlarıda o zaman kıskıs bıyık altından güldüler. Kapalı kapılar ardında tebrik ettiler sizi. At çamuru izi kalsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle