Mourinho eski öğrencisini istedi! Fırsat F.Bahçe'nin ayağına geldi

Kadrosuna orta saha transferi yapmak isteyen Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, Tottenham'dan eski öğrencisi Lo Celso'yu istiyor. Sarı-lacivertli takımın Tangocu orta saha için harekete geçeceği konuşuluyor.

Mourinho eski öğrencisini istedi! Fırsat F.Bahçe'nin ayağına geldi
Mourinho eski öğrencisini istedi! Fırsat F.Bahçe'nin ayağına geldi
GİRİŞ 18.08.2024 20:27 GÜNCELLEME 18.08.2024 20:28
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 2. haftasında Göztepe deplasmanında 2 puan bırakan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazanıyor.

Sarı-Lacivertlilerin takviye yapmayı planladığı mevkilerin başında gelen orta saha için Mourinho, Tottenham'dan eski öğrencisi olan Arjantinli Lo Celso'yu kadrosunda görmek istiyor.



FIRSAT DOĞDU


Express'in aktardığı habere göre; Premier Lig ekibi Tottenham, Giovani Lo Celso'yu gözden çıkardı.

Bunu bir fırsat olarak değerlendiren sarı-lacivertli idareciler de 28 yaşındaki futbolcunun temsilcisi ve kulüp yetkilileri ile görüşme yapma kararı aldı.

Tottenham'ın kiralama ve bonservis dahil toplamda 48 milyon euro yatırım yaptığı Giovani Lo Celso, 2023-24 sezonunda 24 maça çıktı ve 2 gol, 2 asistlik skor katkısı sağladı.

Orta alanda 6 ve 8 numara pozisyonlarında görev alan Tangocu orta sahanın piyasa değeri 16 milyon euro olarak gösteriliyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • memett 1 ay önce Şikayet Et
    FB.taraftarıyım son iki maçı izledim lille ortasahamızı laylaylom hızla geçti rakibin önünü açıp geri gidip defansına doğru yaslanırsan gol tehlikesi herzaman olur.ortasaha boş basan karşılayan İSMAİL ve FRED var başka ?defansta topu kazanıp sadece mecburiyet haricinde KALECİYE GERİ PAS VERENİ TAKIMDAN KOVUN bize 2 oyuncu gerek 6-8 oynayan bir ve ortasahaya 10 numara 2 yabancı alınmalı
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    acele etmeyin daha lig yeni başladı, koskoca morunyoyu da kendilerine benzettiler
    Cevapla
  • semih 1 ay önce Şikayet Et
    İrfan Can Kahveci ve Cengiz Ünder, Lo celsodan çok daha iyi futbolcular. Olurda satın alırsa fenerbahçe çok büyük kazıklanmış olur. Bu arada mourinho aziz yıldırımın ali koça attığı en büyük çalım sanırım.
    Cevapla
  • Müfteri savar 1 ay önce Şikayet Et
    Bu adam feneri batırmak için gelmiş kovulur yakında
    Cevapla
  • Gözü kara 1 ay önce Şikayet Et
    Oyuncu alma ali kocu kovun sikintilar bitsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle