Fenerbahçe, İzmir'de 3 puanı son dakikada kaçırdı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında deplasmanda Göztepe ile 2-2 berabere kaldı.

GİRİŞ 17.08.2024 23:55 GÜNCELLEME 18.08.2024 09:44
Bu Habere 277 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Göztepe ile karşılaştı. 

Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan karşılaşma 2-2 berabere tamamlandı. Maçta Sarı-lacivertli takımın gollerini 45+3'de penaltıdan Dzeko ile 45+7'da En Nesyri attı. Göztepe'nin sayılarını 68. dakikada Koray Günter ve 90+5. dakikada Romulo kaydetti.

Karşılaşmada Göztepe'nin 30. dakikada Romulo ile bulduğu bir gol, pozisyonun öncesinde Kubilay Kanatsızkuş'un İsmail Yüksek'e faul yaptığı gerekçesi ile değer kazanmadı.

Diğer taraftan Fenerbahçe'nin Faslı golcüsü En Nesyri takımı adına ilk golünü İzmir'de buldu.

Bu sonucun ardından her iki takım da sahadan 1 puanla ayrıldı. Fenerbahçe, puanını 4'e yükseltirken Göztepe 2 puana çıktı.

Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor ile kozlarını paylaşacak. Göztepe ise Alanya deplasmanında puan arayacak.

MOURİNHO'DAN 3 DEĞİŞİKLİK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho ise ilk hafta kazandıkları Adana Demirspor maçına göre 3 değişiklik tercih etti.

Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu ve İrfan Can Kahveci'nin yerine Çağlar Söyüncü, Rodrigo Becao ve Youssef En Nesyri şans buldu.



YANGINLAR UNUTULMADI

Göztepeli futbolcular sahaya "Doğa bizim, sorumluluk hepimizin, Geçmiş olsun güzel İzmir'imiz", Fenerbahçe ise "Geçmiş olsun güzel İzmir" yazılı pankartla çıktı.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın yanı sıra olimpiyatta mücadele eden milli okçu Mete Gazoz ve Göztepe Spor Kulübü cimnastikçisi Ferhat Arıcan ile Göztepe Kulübü Başkanı Rasmus Ankersen, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve asbaşkan Acun Ilıcalı da karşılaşmayı takip etti.

Göztepe: 2 - Fenerbahçe: 2

Stat: Gürsel Aksel

Hakemler: Kadir Sağlam, Volkan Ahmet Narinç, Ogün Kamacı

Göztepe: Arda Özçimen, Nielsen (Dk. 90 Taha Altıkardeş), Koray Günter, Heliton, Miroshi, Djalma Silva (Dk. 55 Bokele), Doğan Erdoğan (Dk. 65 Ahmed Ildız), Solet (Dk. 65 Tijanic), Dennis, Kubilay Kanatsızkuş (Dk. 55 Juan), Romulo

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel (Dk. 74 Mert Müldür), Becao, Çağlar Söyüncü, Oosterwolde, İsmail Yüksek, Szymanski, Tadic (Dk. 87 Krunic), Saint-Maximin (Dk. 74 Ferdi Kadıoğlu), En-Nesyri (Dk. 87 Cenk Tosun), Dzeko

Goller: Dk. 45+3 Dzeko (Penaltıdan), Dk. 45+7 En-Nesyri (Fenerbahçe), Dk. 68 Koray Günter, Dk. 90+5 Romulo (Göztepe)

Sarı kartlar: Dk. 70 Saint-Maximin, Dk. 87 Dzeko (Fenerbahçe), Dk. 85 Bokele, Dk. 90+2 Koray Günter (Göztepe)

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 277
  • alik 3 hafta önce Şikayet Et
    fb 2-0 dan sonra 2 değişiklik yapsaydı 2 gol daha atardı.oğuz aydın ve kahveci girmeliydi.ayrıca cenk tosun çok geç girdi. hoca değişikikleri yapamıyor maçı okuyamıyor.
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 3 hafta önce Şikayet Et
    Maçı seyredinde konuşun. Penaltı ve verilmeyen gol için herkes aynı fikirde. Bir burda yer alan antifenerbahceliler at gözlüğü ile bakıyor. Fitne fesadı bırakın. Objektif olun zaten Fenerbahçe den bir halt olmaz doğruya doğru diyin eğri olmayın!
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Bir puanı kurtardığına şükretsin
    Cevapla
  • GENÇTÜRK 3 hafta önce Şikayet Et
    Ali koc gitmeden bu takım düzelmez.
    Cevapla
  • Bekir 3 hafta önce Şikayet Et
    En küçük koç. Sen bu işi beceremiyorsun. Zavallı. En küçük olmak.zor. hele ki en büyük fener in karşısında daha da küçük kalıyorsun. Beceremedin beceremiyorsun beceremeyeceksin. Küçük koç git
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle