Mourinho yeni transfer dahil 9 ismin üzerine çizdi!

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho yaklaşan yeni sezon öncesi takımdan ayrılacak isimler için son listeyi yönetime sundu.

GİRİŞ 02.08.2024 14:36 GÜNCELLEME 02.08.2024 20:27
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun, 9 futbolcunun takımdan ayrılmasını istediği iddia edildi. Mourinho'nun dar bir kadroyla çalışma isteği neticesinde bu futbolculara yol göründü.

YENİ TRANSFR LEVENT MERCAN DA GÖNDERİLECEK

Mourinho'nun isteği doğrultusunda Crespo, Miha Zajc, Luan Peres, Joao Pedro, Cengiz Ünder, Emre Mor, Burak Kapacak, Samet Akaydin ve yeni transfer Levent Mercan dahil 9 isim takımdan ayrılacak.

UEFA VE TFF LİSTELERİNDE YER ALMAYACAKLAR

UEFA'ya verilen listede yer almayan bu isimlerin TFF listesinde de yer alması beklenmiyor. Bu durum, Mourinho'nun kadroda büyük bir değişiklik yapma isteğinin bir göstergesi olarak yorumlanıyor.

TRANSFER TEKLİFLERİ

Bu isimlerden Cengiz Ünder'e Napoli, Emre Mor'a Eyüpspor, Samet Akaydin'a ise Bodrumspor'un ilgisi var. Öte yandan Crespo ve Miha Zajc için Göztepe devreye girerken, Luan Peres ve Joao Pedro'ya ise Güney Amerika ülke takımlarının ilgisi bulunuyor.



CENGİZ ÜNDER'DEN YÜKSEK BONSERVİS BEKLENTİSİ

Fenerbahçe yönetimi ise ayrılacaklar listesinde yer alan futbolculardan sadece Cengiz Ünder'den yüksek bonservis geliri beklentisi içerisinde. En-Nesyri öncesi Fenerbahçe tarihinin en pahalı transferi olan milli futbolcu için minimum 10 milyon Euro'luk teklif bekleniyor.

NAPOLİ'NİN İLGİSİ

Napoli'nin yakın ilgi gösterdiği Cengiz Ünder'in de İtalya ekibine sıcak baktığı ifade edildi. Bu transferin gerçekleşmesi durumunda, Fenerbahçe önemli bir gelir elde edebilir.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 56
  • memett 1 ay önce Şikayet Et
    FENERBAHÇE taraftarıyım bu gönderilecek isimlerin turşusunumu yapacaklar neyi bekliyorlar anlaşılmaz. en 5-6 sı yabancı toplam10 -11 isim var kardeşim 4 istedin 2 verdiler satın gitsin maaş yükü düşsün nerdeyse sezon başladı 2 transfer yapıldı YETMEZZZ yarın birgün iki yenilgi alınsa mourinho gitsin diye başlarlar
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bence fener çok başarılı olacak bu yıl. Çok teknik oyunculara sahipler . Ancak iyi defans yapmalılar
    Cevapla
  • kargo 1 ay önce Şikayet Et
    cengiz Beşiktaşıma yakışır aga ..
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Zamaninda hepsine çöp dedik inanmadiniz . Morinho şutluyor hepsini işte bakin .
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Koch yine kuru dala bastı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle