Fenerbahçe En-Nesyri'yi açıkladı! Türk futbolunun en pahalı transferi oldu

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri transferi için Sevilla ve oyuncunun kendisiyle anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi. Sarı-lacivertliler Faslı forvet için 19 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödeneceğini açıkladı.

GİRİŞ 25.07.2024 13:01 GÜNCELLEME 25.07.2024 14:31
Bu Habere 165 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada Sevilla'ya 19 milyon 500 bin euroluk bonservis bedeli ödeneceği aktarıldı.

Youssef En-Nesyri kimdir, Müslüman mı? Youssef En-Nesyri bonservis bedeli ne kadar?Youssef En-Nesyri kimdir, Müslüman mı? Youssef En-Nesyri bonservis bedeli ne kadar?

Bu bedelin 4 sene içerisinde 8 taksite yayılacağı kaydedildi.

SÜPER LİG TARİHİNİN EN PAHALI TRANSFERİ

Fenerbahçe, Galatasaray'ın 2000 yılında 17 milyon euro ile yaptığı Mario Jardel transferini geride bırakarak Süper Lig tarihinin en pahalı transferini gerçekleştirmiş oldu.

FENERBAHÇE'DEN YAPILAN AÇIKLAMA!

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Sevilla Football Club, S.A.D. kulübüne toplam transfer bedeli olan 19.500.000 Avro 4 sene içerisinde 8 taksitle ödenecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri taraflarca yarı yarıya paylaşılacaktır. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız" denildi.

Kulüp ayrıca, "Faslı golcü oyuncu kendisini 5 yıllığına sarı lacivert renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Youssef En-Nesyri’ye ‘Dünyanın En Büyük Spor Kulübü Fenerbahçemize hoş geldin’ diyor, armamızın ışığında nice şampiyonluklar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

En Nesyri, 19.5 milyon euro bonservis bedeliyle Türk futbol tarihinin en pahalı transferi oldu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 165
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Iyi oturmus 19,5 mil.euro
    Cevapla
  • Levrock 1 ay önce Şikayet Et
    artik transfer resmilesti, bizede desteklemek düsüyor ama balon ciksin sezon sonu hesabini sorariz. Fenerbahceme hayirli olsun, kariyeri bol gollü olsun.
    Cevapla
  • Zeki 1 ay önce Şikayet Et
    Bir ikincilik daha diliyorum size. Yakışır.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    verin dışarıya paraları
    Cevapla
  • İsmail 1 ay önce Şikayet Et
    Önemli olan takım oyunu . Artık büyük takımlar yıldızlardan ziyade takım oyunu ön planda tutuyorlar . En nesyri nin takıma ne faydası olacak süreç gösterecektir .
    Cevapla
  • Ali 1 ay önce Şikayet Et
    Ardayı 20 milyon gibi komik rakama sat... 24 milyona git ardanın gölgesi olamaz adama ver... Bravo Ali koç
    Cevapla
  • Ufuk 1 ay önce Şikayet Et
    10 yıldır şampiyonluk göremeyenler belli ki kafayı yemiş. Koç geldiğinden beri 4 kulüp şampiyon olmuş. Allah akıl versin bu fblilere..
    Cevapla
  • Levrock 1 ay önce Şikayet Et
    Arda nin serbest kalma maddesi vardi , Elma ile Armutu kiyaslamada üstünüze yok
    Cevapla
  • HakemVurduGolOldu 1 ay önce Şikayet Et
    Marka Değeri Koçum Marka Değeri İstediğin Kadar Konuş, Hakemlerin Ofsaytımsılarla Şampiyonlar Tayin Ettiği Her Sene Fenerasyon Ama Her Sene Ne Hikmetsiz İş İse 6s'ın Şampuan Olduğu Bu Ülkede Marka Değeri Sürünüyor O Yüzden Çok Daha Fazlaya Satamassın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle