Jose Mourinho'dan maç sonu transfer mesajı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, "Kulübün çıkardığı işten mutluyum. Buraya gelirken kimseden bir söz istemedim, sadece en iyisini yapmak istedim. Kulüp de bana bunu sundu." dedi.

Jose Mourinho'dan maç sonu transfer mesajı
Jose Mourinho'dan maç sonu transfer mesajı
GİRİŞ 23.07.2024 23:45 GÜNCELLEME 23.07.2024 23:45
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda İsviçre'nin Lugano ekibini 4-3 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertlilerin Portekizli Teknik Direktörü Jose Mourinho açıklamalarda bulundu.

Jose Mourinho'nun açıklamaları şu şekilde:

"Sentetik bir sahada oynamak zordu"

"Maçtan önce mazeret sunmak istemedik ama sentetik bir sahada oynamak zordu, adapte olması zordu. Futbolcular top sürmekte zorlandı. Şampiyonlar Ligi seviyesinde böyle bir zeminde oynamak kabul edilemez."

"Kulübün çıkardığı işten mutluyum"

"Kulübün çıkardığı işten mutluyum. Buraya gelirken kimseden bir söz istemedim, sadece en iyisini yapmak istedim. Kulüp de bana bunu sundu. Kampa yetişemeyen oyuncularımız vardı. Başkanımıza, yönetimimize ve sportif direktörümüze emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum."

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • esr 1 ay önce Şikayet Et
    Lugano size 3 attıysa diğer takımları düşünemiyorum bile
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    altı sıfır
    Cevapla
  • Hakan Yıldırım 1 ay önce Şikayet Et
    Burada köy takımından 3 yedi diyenler var. LUGANO ne zaman köy takımı olmuş. Geçen sene BJK yi evinde mağlup iken yenmiş ve Konferans liginde şansızlıkla çeyrek finali kaybeden bir takım. Neresi köy takımı ya el insaf. Kruniç için bir şey diyemem Ryn Kent çok iyi bir futbolcu İsmail Kartal değerlendiremedi Morinho onu yıldız yapar.
    Cevapla
  • memett 1 ay önce Şikayet Et
    kruniç boş geçen yıl lafı ortaya bi atıldı basının yüzünden alındı adam ismailin yarısı etmez ,ryan kent, zacj ,crespo ,luan peres ve kruniç toplam 5 yabancı derhal gönderilmeli üstüne birde kiralıktan dönen yabancı oyuncular var onlarıda derhal gönderin bekletmeyin zaman kaybı .bize orta sahaya 10 numara birde forvete dünya yıldızı 2 oyuncu alın yeter
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    İşine bak, adamdan daha iyi mi biliyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle