İspanyol basını son dakika geçti! Fenerbahçe'ye müjde...

Fenerbahçe'nin Youssef En-Nesyri transferinde detaylar ortaya çıktı. Son olarak Fenerbahçe'nin hem Sevilla hem de Youssef En-Nesyri ile anlaşmaya vardığı yazıldı.

GİRİŞ 21.07.2024 22:44 GÜNCELLEME 22.07.2024 09:58
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe transferde mutlu sona yaklaştı. Forvet mevkisi için uzun süredir Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna katma çabası gösteren sarı-lacivertliler anlaşmayı sağladı. 

Estadio Deportivo kaynaklı habere göre; Fenerbahçe,  Youssef En-Nesyri için Sevilla ile 18+7 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardı. 

FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ KABUL EDİLDİ

Yine haberde yer alan detaya göre; Youssef En-Nesyri de Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti.

YOUSSEF EN-NESYRİ KİMDİR?

En Nesyri, 1 Haziran 1997 yılında Fas’ta dünyaya geldi. Faslı oyuncu etkili sol ayağı ve 1,92 cm boyuyla dikkat çekiyor.

Kariyerine Fas'ın Mohammed VI Futbol Akademisi'nde başlayan oyuncu 2015 yılında İspanya’nın Malaga takımına Transfer oldu.

Malaga formasıyla oynadığı 41 maçta 5 gol kaydeden Faslı oyuncu 2018 yılında 6 milyon Euro bonservis bedeliyle CD Leganés'e transfer oldu.

Leganés formasıyla 53 maçta 15 gol atan En Nesyri, 20 milyon Euro karşılığında Sevilla’nın yolunu tuttu.

Sevilla formasıyla 4 yıl da 196 maçta forma giyen oyuncu 73 gol ve 7 asistlik katkı verdi.

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 20 milyon Euro olan oyuncu en yüksek piyasa değerine (40 milyon Euro) 2021 yılında ulaştı.

Faslı oyuncunun kariyerinde Malaga, CD Leganes, Sevilla gibi takımlar bulunuyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 15
  • Ahiskali 2 ay önce Şikayet Et
    Guzel
    Cevapla
  • kkkkk 2 ay önce Şikayet Et
    Çöp
    Cevapla
  • muşi dayı 2 ay önce Şikayet Et
    1 yıl sonra bonservisi elinde olacak birine bu kadar para verilir mi yazık günah yaa
    Cevapla
  • Alexde souza 2 ay önce Şikayet Et
    Sayın acun sayın ali koç rüya kadro nerede sayın acun sayın ali koç yüzünden takımımın elenmesini istiyorum yeterki ali koç gitsin sözünü tutmayan ali koç gitmeli acilen umarım gs de 7,0yensin bizi ali koç gitsin yeterki razıyım rüya kadro yok ortada verilen rüya kadro sözü ne oldu şehir efsanesi oldu istifa edip gidin sayın ali koç sözünü tutmayan ali koç git git git git git git
    Cevapla
  • Alexde souza 2 ay önce Şikayet Et
    Rüya kadro nerede sayın acun sayın ali koç rüya kadro sözünü tutmayan ali koç var acilen gitmeli sayın ali koç üçüncü sınıf transferlerinden bıkmadın hani rüya kadro nerede inşallah lugano rakibimiz eler fenerbahçeyi ozaman görürüz transfer yapmamayı bırakın gidin bu taraftarın yüzüne nasıl bakacaksınız bakalım umarım lugano eler fenerbahçeyi ozaman görürüz transfer yapmamayı bırakın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle