Fenerbahçe orta saha transferinde büyük oynuyor! İşte listedeki yıldızlar

Teknik direktör Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda Fred'in yanına bir transfer yapacak olan sarı-lacivertlilerin listesindeli yıldızlar ortaya çıktı.

GİRİŞ 21.07.2024 10:47 GÜNCELLEME 21.07.2024 11:22
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Transferde nokta atışı imzalarla dikkat çeken Fenerbahçe'de yeni hedef orta saha olarak belirlendi.

Forvet hattı için Youssef En-Nesyri transferini resmileştirmek için çaba harcayan sarı lacivertliler bir yandan da orta sahayı güçlendirecek adayları araştırıyor.

Jose Mourinho'nun raporları doğrultusunda ilerleyen Fenerbahçe yönetimi, orta sahada Sander Berge'yi ön plana aldı.

Burnley forması giyen 26 yaşındaki Norveçli futbolcu, Jose Mourinho'nun da İngiltere Premier Lig'den yakından tanıdığı bir isim.

PREMIER LİG SEVİYESİNDE

Jose Mourinho'nun orta sahada Fred'i destekleyecek, iki yönlü oynayacak ve orta sahadaki enerjiyi yukarıya çekecek bir isim aradığı belirtildi.

Bu kapsamda Berge ismi dikkat çekse de Crystal Palace'tan Jefferson Lerma, Manchester United'da kiralık oynayıp Fiorentina'ya dönen Sofyan Amrabat da adaylar arasında duruyor.



Mourinho'nun özellikle fiziksel anlamda Premier Lig seviyesinde bir orta saha istediği, Premier Lig'deki sert ve hızlı oyunu bilen futbolcuyu kadrosuna monte etmeyi planladığı dile getirildi.

IBRAHIM SANGARE TAKİBİ

Fenerbahçe'de orta saha adayları arasında İbrahim Sangare de öne çıkıyor.

Nottingham Forest forması giyen Fildişili yıldız, oyunun her iki yönünde de yer alabiliyor.

Kariyerinde esas çıkışı Hollanda'da da PSV Eindhoven yapan Sangare, 2020-2023 arası 140 maçta oynayarak 15 gol atıp, 10 asist yaptı.

MATEO KOVACIC İDDİASI

Orta sahaya takviye planlayan Fenerbahçe için İngiltere'den bir iddia gündeme geldi.

Manchester City'den Mateo Kovacic'i sarı-lacivertlilerin izlediği öne sürüldü.

Jose Mourinho'nun Premier Lig'den tanıdığı Hırvat yıldızın kiralanabileceği iddia edildi.

30 yaşındaki yıldız, geçen yıl Manchester City ile 44 maça çıkmıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Reisx 1 ay önce Şikayet Et
    Ne zeka ama. Sen Ardayı 20 milyona sat sonra 25-30 milyona ardanın yüzde 30 bile olmayan adamları almak için uğraş ta dur.
    Cevapla
  • Akıl dagitici 1 ay önce Şikayet Et
    Akılın yoksa anlatayim o adamı elinde tutamassin illa gidecek sanki fener tutmadı elinde yazik kafana bari giderken 20 m kazandirdi tabi senin gibiler dusunemiyor bunu
    Cevapla
  • Alexde souza 1 ay önce Şikayet Et
    Sayın acun sayın ali koç rüya kadro nerede naralar attınız birde sözünü tutmayan ali koç istifa edip gidin bu takım ilk 2ye giremez fenerbahçe bu yıl rüya kadro nerede koyu bir fenerbahçe li olarak ali koç gidene kadar fenerbahçe yi bıraktım soğuttu takımımızdan bizi istifa ali koç istifa
    Cevapla
  • Alexde souza 1 ay önce Şikayet Et
    Sayın acun sayın ali koç ne zaman gidecek bunu biri söyleye bilirmi rüya kadro nerde siz bırakın rüya kadro kurmayı yıldız oyuncular dan randevu bile alamazsınız bırakın gidin demekki rüya kadro kuracağız lafları secimi kazanmak için söylenmiş bir laf idi rüya kadro sözünü tutmayan ali koç gitmeli acilen
    Cevapla
  • TÜRKIYE 1 ay önce Şikayet Et
    2025. Abbas yolcu. Artık pep mi gelir Ancelotti mi gelir. ….bence 2028 Te Alex feneri sampion yapar.
    Cevapla
  • fbm 1 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray müthiş transferler yapıyor, fb iyi transferler yapmazsa işi kötü. Şu ana kadar alınanlar yeterli değil. İrfancanla mert hakanla, ferdiyle, ismaille olmaz bu iş. Yapılan transferler de çöp olur. Çok kaliteli transferler yapmamız lazım. Para önemli değil. Paraya kıyılmazsa yapılan transferlerde boşa gitmiş olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle