Ferdi Kadıoğlu için flaş takas iddiası!

Geçen sezonun üstüne EURO 2024 performansını ekleyen Ferdi Kadıoğlu, Avrupa devlerinin gözdesi haline geldi. İngiliz TeamTalk; ManU'nun, Sancho'yu takasta önerdiğini yazdı.

GİRİŞ 16.07.2024 06:50 GÜNCELLEME 16.07.2024 10:04
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde gösterdiği performansın üstüne bir de Ay-Yıldızlı formayla EURO 2024'te tüm dikkatleri üzerine çeken Ferdi Kadıoğlu'nun talipleri her geçen gün daha ciddi tekliflerle Kanarya'nın kapısını çalıyor... Ada basınından TeamTalk'un haberine göre Premier Lig devlerinden Manchester United, 24 yaşındaki İngiliz sol kanat Jadon Sancho'yu Fenerbahçe'ye Ferdi Kadıoğlu için takasta önerdi. Haberde; "Manchester United'ın Ferdi Kadıoğlu'nu takip etmesi sadece bir transferden fazlasıdır, gelecek stratejisidir" denildi.

PİYASA DEĞERİNİ ARTIRDI

İngilizlerin Ferdi Kadıoğlu'nu derince analiz ettiği haberde Avrupa Şampiyonası'ndaki müthiş performansına da vurgu yapıldı. "ManU için asıl sorun F.Bahçe'nin oyuncu değerlendirmesinde yatıyor. EURO 2024 öncesi 25 milyon euroya razı olan Türk kulübü, turnuva sonrası artan piyasa değerinin yansıması olarak en az 35 milyon euro bekliyor. ManU cephesi ise paradan daha önemli beklentileri olan F.Bahçe için Jadon Sancho başta olmak üzere oyuncularını sunmaya hazırlanıyor" denilen haberde, istatistikler üzerinden Ferdi'nin İngiltere'de de başarılı olabileceği değerlendirmesi yapıldı.



MANU, SANCHO İÇİN 85 MİLYON EURO ÖDEDİ

Jadon Sancho, 2021 yılında Borussia Dortmund'dan Manchester United'a 85 milyon euro karşılığında transfer oldu.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Alper 1 ay önce Şikayet Et
    Şahsen bir gsli olarak fbdeki en beğendiğim futbolcu. Tam bir görev adamı basit oynayan ve çalışkan. İnşallah böyle devam eder daha iyi yerlere gelir yurt dışında Türk futbolunu temsil eder
    Cevapla
  • Ali 1 ay önce Şikayet Et
    Hemen alalım adamı 85 milyon euroya alınmış hadi yıpranma payını düş adamın ölüsü bile 50 milyon eder
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Sancho mu, sat sat sat sat
    Cevapla
  • Emekli 1 ay önce Şikayet Et
    Takımın motoru, satmayın.
    Cevapla
  • Selim 1 ay önce Şikayet Et
    Saso 85 ise ferdi 185 eder
    Cevapla