Fenerbahçe 3 isme kavuşuyor! İşte transfer tarihi

Fenerbahçe transferde hareketli bir haftaya hazırlanıyor. Sarı lacivertlilerin bu hafta 3 futbolcunun transferini resmiyete kavuşturması bekleniyor.

GİRİŞ 15.07.2024 18:32 GÜNCELLEME 15.07.2024 18:43
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Oğuz Aydın için Alanyaspor ile bonservis konusunda anlaştı. 

Galatasaray'ın da gündeminde yer alan kanat oyuncusu, sarı lacivertlilerle 4 yıllık sözleşme imzalayacak.  3 senedir Akdeniz ekibinde forma giyen 23 yaşındaki futbolcu, geride kalan sezonda Süper Lig'de 13 gol ve 7 asistle oynadı.

Fenerbahçe, Cenk Tosun transferini de resmiyete kavuşturmaya hazırlanıyor. EURO 2024'ün ardından tatile çıkan milli forvet, yeni takımıyla 2 yıllık sözleşme imzalamak için yarın İstanbul'a gelecek.  Beşiktaş'la mukavelesi sona eren 33 yaşındaki santfor, geride kalan sezonu 11 gol ve 8 asistle tamamladı. 

Sarı lacivertliler, Allan Saint Maximin transferinde de sona yakın. 27 yaşındaki kanat oyuncusunu kiralamak için Suudi ekibi Al Ahli'yle anlaşma sağlandı. Yıldız futbolcu sağlık kontrolü ve imza için bu hafta İstanbul'a gelecek.
 

KAYNAK: NTV SPOR
Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Vatandaş38 1 ay önce Şikayet Et
    Transfer mi anladık anladık hep aynı terane ali koç sen gitme bu takımın başından yoksa biz kime güleriz bu zor günlerdeki tek eğlencemiz sen ve fb
    Cevapla
  • Orhan Kaptan 1 ay önce Şikayet Et
    He Heee ya Heeee bir aydir bu hafta bu hafta bitmiyor haftalar daha coook var haftalar
    Cevapla
  • bir kul 1 ay önce Şikayet Et
    ali koç olduğu müddetçe kim gelirse gelsin; tın tın
    Cevapla
  • Alexde souza 1 ay önce Şikayet Et
    Sözünü tutmayan ali koç gitmeli acilen sözünü yiyen başkan istemiyoruz annem bile ali koç için 6 yıl oldu sportif başarı yok diyor hâlâ ali koçu nasıl seçtiler diyor birde utanmadan rüya kadro sözü verip sözünü tutmayan ali koç var sayın ali koç
    Cevapla
  • Alexde souza 1 ay önce Şikayet Et
    Sayın acun sayın ali koç rüya kadro nerede çöp oyuncu topladınız bu yıl son yılınız olacak biliyorsun dimi olağanüstü kongreye gider demedi demeyin başarısız olacağız ali koç yüzünden transfer yapmaması yüzünden olağan üstü kongreye gider rüya kadro nerede naralar attınız birde bu taraftarın yüzüne nasıl bakacaksınız bakalım umarım lugano eler fenerbahçeyi ozaman görürüz transfer yapmama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle