Anlaşma sağlanmıştı! Suudi Arabistan basınından Fenerbahçe'yi yıkan haber

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun transferindeki gözdesi Allan Saint-Maximin'de büyük bir pürüz çıktı. Suudi Arabistan Federasyon Finansal Sürdürülebilirlik komitesi, Allan Saint-Maximin'in Fenerbahçe'ye transferini veto etti.

GİRİŞ 13.07.2024 14:56 GÜNCELLEME 14.07.2024 10:25
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli'de forma giyen Allan Saint-Maximin ile her konuda anlaşan ve imza aşamasına gelen Fenerbahçe'ye kötü haber geldi.

Bayt Alahli'nin haberine göre; Suudi Arabistan Federasyon Finansal Sürdürülebilirlik komitesi, Allan Saint-Maximin'in Fenerbahçe'ye transferini veto etti.

Haberde, oyuncunun kiralık olarak ayrılmasına izin verilmediği, sadece bonservisli satışına onay verileceği belirtildi.

KİRALIK OLARAK ANLAŞILDI

Sarı-lacivertli yöneticiler ise Allan Saint-Maximin ile kiralık transferi konusunda anlaşma sağlamıştı. Oyuncu, kulübünün sezon başındaki sağlık kontrollerine de katılım sağlamadı.

Maximin, geçtiğimiz sezon Al-Ahli formasıyla 31 maça çıktı. Fransız yıldız, 4 gol ve 10 asistlik bir performans ortaya koydu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 49
  • Fb li 1 ay önce Şikayet Et
    Geç kaldınız geç ne yapacaksanız yapın takımı toparlayın gidecekler gitsin gelecekler gelsin takıma uyum sağlasınlar
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    hezimetten bahsedene bak sen, ali koç geldiğinden beri feneri ne hale getirdi. Türkiye'de herkes fener düşmanı oldu. adam yapıştı gitmiyor bir türlü. tabii ki ali koçun gitmesi için her türlü yenilgiye razıyız
    Cevapla
  • Alexde souza 1 ay önce Şikayet Et
    6 yıldır 1kupa 1 teneke girmemiş ali koça oy verenler memnundur şimdi transfer yapamayan sayın ali koç gibi bir başkanımız var rüya kadro sözü verip sözünü tutmayan ali koç var acilen gitmeli sayın ali koç rüya kadro deyip deyip nerede transfer nerede rüya kadro siz bırakın rüya kadro kurmayı yıldız oyuncular dan randevu bile alamazsınız bırakın gidin artık l
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    fb liler huc transfer yok şu ana kadar edilenler cacık sonra hakemler federasyon diye ağlamayın
    Cevapla
  • Arafat 1 ay önce Şikayet Et
    Formayla ilgili herşeyi UEFA'ya önceden bildirme gerekliliğini bilen, bunu bildirmeyip son anda keyfi dayatmaya kalkışan, milleti de hiçbirşeyden haberi olmayan boş kafalılar zannedip (istisnalar mevcut) Suud yönetimini (severim -sevmem o başka) karalamaya çalışan şovmenlere daha fazlası da lazım...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle