Çağlar Söyüncü gemileri resmen yaktı: Bırakın beni...

Bonservisi Atletico Madrid'de bulunan ve geride kalan sezonu Fenerbahçe'de kiralık olarak geçiren Çağlar Söyüncü'nün, İspanyol kulübüyle transferiyle ilgili bir görüşme yaptığı ileri sürüldü.

GİRİŞ 29.06.2024 11:13 GÜNCELLEME 29.06.2024 17:12
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Bonservisi İspanyol devi Atletico Madrid'de bulunan ve geride kalan sezonu Fenerbahçe'de kiralık olarak geçiren Çağlar Söyüncü ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; sarı lacivertliler, Çağlar'ın bonservisini almak için Atletico Madrid ile görüşmelere başladı.

Sakatlığı sebebiyle EURO 2024'te olmayan milli futbolcu, önceki gün Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Acun Ilıcalı ve Sportif Direktör Mario Branco ile kulüpte bir araya geldi.



EVLENDİĞİ İÇİN TERCİHİ İSTANBUL


Avrupa'dan çok fazla talibi olan Çağlar Söyüncü'nün evlendiği için kariyerini ilk etapta İstanbul'da sürdürmek istediği vurgulanan haberde milli futbolcunun Atletico Madrid'e 'Bırakın beni' diyerek rest çektiği de ifade edildi.

Transferinde kolaylık isteyen Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe ile de her konuda anlaştı. Ali Koç yönetimi, tecrübeli oyuncu için girişimlerini sürdürürken tarafların anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi. 

Piyasa değeri 10 milyon euro olan Çağlar Söyüncü'nün Atletico Madrid'le 2027 yılına kadar mukavelesi bulunuyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    bu sene şampiyon ya GS ya bjk yazın biyere bir fenerli olarak antrenör harici bı değişim göremedim elindeki futbolcularida gonderdiler batshuayi gittiya yanarimda ona yanarım adam yedekte duruyordu sesi çıkmıyordu ayda bı 15 20 dkka süre aliyodu ondada gol atiyodu egolari ağır basıyor yönetimin aziz başkanın dediği gibi Fenerbahçe koç holdingin arka bahçesi gibi
    Cevapla
  • Alexde souza 2 gün önce Şikayet Et
    Fenerbahçe yönetimi mışıl mışıl uyusun rüya kadro nerede naralar attınız birde rüya kadro diye diye sanırım sayın acun sercan yıldırım ile oğulcan getirecek fenerbahçe ye madem transfer yapamayacaktınız ismail kartal ile devam etseydik neyin sabrı bu rüya kadro nerede sayın başkan sayın acun bey
    Cevapla
  • Misafir 2 gün önce Şikayet Et
    Bence profesyönel gibi yaşamayı ve çalışmayı bıraktığı için devamlı düşüşte yerli futbolcularında en büyük sorunu bu
    Cevapla
  • zürafaspor 2 gün önce Şikayet Et
    sakatim diyor milli maca cikmiyor ama karisiyla tatil tatil geziyor. bu adamdan fener biseu beklemesin
    Cevapla
  • Murat 2 gün önce Şikayet Et
    Avrupada tutunamayanlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle