Fenerbahçe tarihine geçecek imza an meselesi!

Borussia Dortmund'un Ferdi Kadıoğlu ısrarı sürüyor. Alman ekibinin milli futbolcu için yaptığı teklif duyurulurken, Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu için talep ettiği bonservis bedeli belli oldu.

Fenerbahçe tarihine geçecek imza an meselesi!
Fenerbahçe tarihine geçecek imza an meselesi!
GİRİŞ 22.06.2024 00:53 GÜNCELLEME 22.06.2024 00:53
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Transferin gözdesi olan Ferdi Kadıoğlu için son günlerde Borussia Dortmund ön plana çıktı. Nuri Şahin'in çalıştırdığı Alman temsilcisi, başarılı futbolcu için girişimlerini sıklaştırdı.



SPORT ITALIA DUYURDU

Sport Italia'nın geçtiği habere göre Borussia Dortmund cephesi, Ferdi Kadıoğlu girişimlerini doğruladı. Haberde Alman ekibinin Ferdi Kadıoğlu için 18-20 milyon euro bonservis + bonusu gözden çıkardığı vurgulandı.



REKOR KIRABİLİR

Fenerbahçe'nin milli futbolcu için talebinin ise bonuslar hariç 25 milyon euro olduğu belirtildi. Ferdi Kadıoğlu transferinin bu rakama gerçekleşmesi halinde 24 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe tarihinin en yüksek bedelli transfer satışı olarak kayıtlara geçecek. Bu alandaki rekor 21'er milyon euro ile Vedat Muriqi ve Elvir Baljic'e ait. (Veriler Transfermarkt'tan alınmıştır)

Bu sezon toplam 52 maça çıkan Ferdi Kadıoğlu 4414 dakika sahada kaldı. 24 yaşındaki futbolcu 3 gol, 5 asistlik skor katkısı verdi.

2018-19 sezonunda NEC Nijmegen'den 1.4 milyon euro karşılığında transfer edilen Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 15
  • teknik 2 gün önce Şikayet Et
    30 m euro verirler çünkü ferdi her mevkide oynayan çalışkan iki kişilik oyuncu
    Cevapla
  • Fbli 5 gün önce Şikayet Et
    Arda'nın bonservis bedeli 20 idi. Bonuslarla beraber 30 milyon euro aldı Fener. Ferdi'yi 30 - 35 veren olmadıkça satılmamalı.
    Cevapla
  • Hamza Toksöz 5 gün önce Şikayet Et
    Ferdi'yi 50 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 30 kar payı almadan bu adamı satmayın. Bu paraya sadece İrfan Can satılır. Mert Hakana sözleşme uzatmak aptallıktır.
    Cevapla
  • Orhan Kaptan 5 gün önce Şikayet Et
    Dortdmund her sene 100 milyona futbolcu satiyor onlarda para cok verirler 35
    Cevapla
  • 50 milyon € 5 gün önce Şikayet Et
    Ferdi şu anda dortmund forması giysev75 milyon euro değeri var. 50 den aşağı vermeyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle