Savunmaya 15 milyon euroluk yıldız! F.Bahçe resmi temaslara başladı
Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, Manchester United forması giyen Mourinho'nun da eski öğrencisi olan Victor Lindelöf'ü kadrosuna katmak için resmi temaslara başladı.
Takımın başına Portekizli ünlü Teknik Direktör Jose Mourinho'yu getiren Fenerbahçe'de yeni sezon için transfer çalışmaları hız kazandı.
Başarılı hocanın raporu doğrultusunda rotayı Manchester United'dan Victor Lindelöf'e kıran Sarı-Lacivertli idareciler, bu transferi en uygun şartlarda bitirmeyi hedefliyor.
TEMASLAR BAŞLADI
Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Manchester United forması giyen Victor Lindelöf'ü kadrosuna katmak için resmi temaslara başladı.
Sosyal medyaya düşen haberlerde de Manchester ekibi ile 1 yıl daha mukavelesi bulunan Lindelöf'ün, Mourinho farkıyla sarı-lacivertlilere imza atmasının yüksek olduğu aktarıldı.
Değeri 15 milyon euro olan İsveçli stoper, bu sezon 19 Premier Lig maçına çıktı ve 1 gol - 1 asist yaptı.
-
Yahya 7 ay önce Şikayet EtKahrolsun işgalci İsrailBeğen
-
cano 7 ay önce Şikayet Etyazik Yazik yasli Oyuncuya bukadar Para Verilmez Ve Fenerbahceye 2 FORVET 1 KANAT VE 6 NUMARA OYUNCU LAZIMBeğen Toplam 1 beğeni
-
esr 7 ay önce Şikayet Eto futbolcularla nenem de başarılı olur nerde kaldı morinyo farkıBeğen Toplam 1 beğeni
-
Vatandaş Rıza 7 ay önce Şikayet EtMourinho galiba en az 100 milyon Euro bütçe istedi ki kaliteli futbolcu almak istiyor. Tabi Mourinho gibi biri gelirse takımında ona göre kurmanız zaruri yoksa adam takımda durmaz çeker giderBeğen Toplam 1 beğeni