Savunmaya 15 milyon euroluk yıldız! F.Bahçe resmi temaslara başladı

Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, Manchester United forması giyen Mourinho'nun da eski öğrencisi olan Victor Lindelöf'ü kadrosuna katmak için resmi temaslara başladı.

GİRİŞ 20.06.2024 15:51 GÜNCELLEME 20.06.2024 16:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Takımın başına Portekizli ünlü Teknik Direktör Jose Mourinho'yu getiren Fenerbahçe'de yeni sezon için transfer çalışmaları hız kazandı.

Başarılı hocanın raporu doğrultusunda rotayı Manchester United'dan Victor Lindelöf'e kıran Sarı-Lacivertli idareciler, bu transferi en uygun şartlarda bitirmeyi hedefliyor.



TEMASLAR BAŞLADI

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Manchester United forması giyen Victor Lindelöf'ü kadrosuna katmak için resmi temaslara başladı.

Sosyal medyaya düşen haberlerde de Manchester ekibi ile 1 yıl daha mukavelesi bulunan Lindelöf'ün, Mourinho farkıyla sarı-lacivertlilere imza atmasının yüksek olduğu aktarıldı. 

Değeri 15 milyon euro olan İsveçli stoper, bu sezon 19 Premier Lig maçına çıktı ve 1 gol - 1 asist yaptı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Yahya 3 ay önce Şikayet Et
    Kahrolsun işgalci İsrail
    Cevapla
  • cano 3 ay önce Şikayet Et
    yazik Yazik yasli Oyuncuya bukadar Para Verilmez Ve Fenerbahceye 2 FORVET 1 KANAT VE 6 NUMARA OYUNCU LAZIM
    Cevapla
  • esr 3 ay önce Şikayet Et
    o futbolcularla nenem de başarılı olur nerde kaldı morinyo farkı
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 3 ay önce Şikayet Et
    Mourinho galiba en az 100 milyon Euro bütçe istedi ki kaliteli futbolcu almak istiyor. Tabi Mourinho gibi biri gelirse takımında ona göre kurmanız zaruri yoksa adam takımda durmaz çeker gider
    Cevapla