Alex de Souza, Fenerbahçe'nin yıldızını istiyor!
Teknik direktörlüğe Alex de Souza'yı getiren Antalyaspor'da transfer çalışmalarına hız verildi. Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmayı amaçlayan Akdeniz ekibi, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Emre Mor'un peşine düştü.

Yeni sezon hazırlıklarına henüz başlamayan Süper Lig ekibi Antalyaspor'da transfer çalışmaları ise büyük bir hızla devam ediyor.
Henüz transfer engelini aşamayan, ancak büyük bir mesai harcayan Akdeniz ekibi, Fenerbahçe'den sürpriz bir ismi gündemine aldı.
EMRE MOR'A KANCA
Antalyaspor'un, sarı lacivertlilerden milli yıldız Emre Mor'a talip olduğu öğrenildi.
Antalyaspor'da son iki transfer döneminde hem Nuri Şahin'in hem de Sergen Yalçın'ın kadrosunda görmek istediği Emre Mor'a Alex de Souza da talip oldu. Brezilyalı teknik adamın raporu doğrultusunda 26 yaşındaki futbolcuyu bir kez daha gündemine alan kırmızı beyazlılar, transferini engelini kaldırması halinde somut adım atabilecek.
21 MAÇA ÇIKTI
Geçen sezonun ilk devresini Fenerbahçe'de geçiren ve fazla şans bulamadığı Fatih Karagümrük'e kiralanan Emre Mor, sezon boyunca toplamda 21 maça çıktı. 994 dakika oyunda kalan başarılı futbolcu, 1 gol ve 4 asistlik katkı sağladı.
-
depremzede 1 yıl önce Şikayet Etiyi dediğin futbolcu bol bol takım değiştirmez... nokta...Beğen
-
Ali aksoy 1 yıl önce Şikayet EtÜzülüyorum,böylesine iyi oyuncunun kaybolmasina...hırçın, kavgacı,azimli,fakat kabiliyetli,kurturulması gerek.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Misafir 1 yıl önce Şikayet EtAlex, seni severiz ama Emre Mor olmaz.Beğen Toplam 3 beğeni
-
Altif 1 yıl önce Şikayet EtBu adam çpk iyi ama üstünde durulması lazımBeğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 1 yıl önce Şikayet Ettebrikler, futbolu bilen adam belli oluyor, F.B. yi şampiyon yapacak tek adam, Emre Mor'dur, gerisi hava civaBeğen Toplam 2 beğeni