Aziz Yıldırım, Mourinho'nun geliş tarihini duyurdu!

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, "Önümüzdeki hafta Jose Mourinho'yu İstanbul'a getireceğim." dedi.

Aziz Yıldırım, Mourinho'nun geliş tarihini duyurdu!
Aziz Yıldırım, Mourinho'nun geliş tarihini duyurdu!
GİRİŞ 29.05.2024 19:47 GÜNCELLEME 29.05.2024 20:20
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Portekizli efsane teknik direktör Jose Mourinho'nun İstanbul'a geliş tarihini açıkladı.

Aziz Yıldırım, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Ankara'da Portekizli teknik adam Jose Mourinho hakkında açıklamalarda bulundu:

"Sayın başkan, 'Ben olduğum müddetçe Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar' dedi. Bunu söyledikten sonra Fenerbahçe'yi ne kadar severseniz sevin ayrılmanız gerekirdi. Çünkü Fenerbahçe'ye zarar vereceksiniz. Fenerbahçe, siyaset üstüdür. Sadece Kadıköy'ün değil, Türkiye'nin takımıdır. Devleti ve hükümeti ayırmamız lazım. Mücadele edeceksek; devletle değil, hükümetle etmeliyiz. Onlar da gelip geçicidir. 2011'de bize yapılan kumpas için manevi kayıplarımızı kimse geri veremez ama maddi kayıplarımızı devlet bize vermeye mecburdur."

"MOURİNHO ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA GELECEK"

''Mourinho imzayı attı. Gelmeme durumu yok. 3 yıllığına göreve geliyoruz, hocamız da 3 yıllığına Mourinho'dur. Önümüzdeki hafta Mourinho'yu İstanbul'a getireceğim"

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 111
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Mourinho İsmail Kartal'ın yardımcısı olarak mı geliyor!? İsmail hoca 99 puan toplamış. Böyle başarısızlık dünyada yoktur herhalde. Daha ne yapacaktı?
    Cevapla
  • ev sahibi 1 ay önce Şikayet Et
    99 puanı ismail kartalın başarısıyla mı topladık sanıyorsunuz? daha ligin başında gs ve Fb haricindeki tüm takımların havlu attığı bir yıldı. Normal şartlarda önümüzdeki sene 90 üzeri bir puan toplama ihtimaliniz yok. bir sonraki senenin şampiyonu 75 puanla bile ligi bitirebilir. bu istisna bir sezondu. ismailin takıma bir artısı olmadı tüm değişiklikleri ezberdi. oyunu okuyamıyordu
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    mourinho gereksiz okadar para harcanmaya gerek yok
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Aziz başkanım, bu yaklaşımın doğru değil. Bu paraları sokakta mı buluyorsunuz adamın yıllık maliyeti 20milyon euro. Sonra da fenerol kampanyaları düzenlenmek zorunda kalınıyor. Basiretli bir iş adamı gibi davranın lütfen
    Cevapla
  • Fatih 1 ay önce Şikayet Et
    GS , FB yi çaresiz bıraktı. Morinyoyu getiriyor adamlar...
    Cevapla
  • İsmail ile devam 1 ay önce Şikayet Et
    İsmail Kartal doğru adam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle